SRBIJA NIJE IMALA IGRAČA SA LUĐOM PRIČOM: Fudbaler Zvezde dvema ženama napravio decu istovremeno, a one se porodile istog dana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Пусть говорят

Još na kraju i tv šou

SRBIJA NIJE IMALA IGRAČA SA LUĐOM PRIČOM: Fudbaler Zvezde dvema ženama napravio decu istovremeno, a one se porodile istog dana! (FOTO) (VIDEO)

Posebni pečat svemu daje što su na kraju svi završili u televizijskom šou programu

Objavljeno:

Najzvučnije pojačanje Crvene zvezde, Lorenco Ebesilio, može se pohvaliti zanimljivim putešestvijem tokom karijere, ali sada je te u srpsku javnost stigla priča da je i njegov privatni život još više uzbudljiviji.

Holanđanin je bio u centru pažnje ruskih medija i to nakon što otkriveno da je postao otac dva deteta u istom danu, ali da nije reč o blizancima, već je da su mu decu rodile dve različite žene.

Lorenco Ebesilio je očito veoma vešt sa devojkama
Lorenco Ebesilio je očito veoma vešt sa devojkama foto: Starsport©

Sve se to odigralo u Rusiji gde je igrao za nekoliko klubova, a dan koji nikada neće zaboraviti je 17. januar 2017. godine.

Tog dana su mu Ana Bugajeva i Darija Danilina rodile naslednike, što se utvrdilo nekoliko meseci kasnije, kada su ove dve devojke odlučile da ga tuže zato što nije plaćao alimentaciju.

Ono što je poseban momenat jeste da je sve to na kraju stiglo do ruske televizije i šou programa, u kome su obe majke gostovale zajedno, dok je igrač poslao svog predstavnika.

Tada je obećano da će Holanđanin plažati 1.500 evra svakog meseca i jednoj i drugoj.

Očigledno je lucidni vezista odličan baratanju loptom na terenu, ali izgleda još bolji u šarmiranju devojaka van terena, pa bi i Srpkinje mogle da se pripaze ovog zavodnika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.