JEDVA DA SU SASTAVILI GODINU DANA U BRAKU: Dogodilo se nešto neoprostivo! Neću više da čujem za nju! (FOTO)
Foto: AP

Prolazi kroz pakao

JEDVA DA SU SASTAVILI GODINU DANA U BRAKU: Dogodilo se nešto neoprostivo! Neću više da čujem za nju! (FOTO)

Spekulacije su posle ovog njegovog saopštenja već počele i jedna od njih glasi da je supruga prevarila fudbalera Milana

Objavljeno:

Fudbaler Milana, Hakan Čalhanoglu, uzbudio je javnost svojim saopštenjem na društvenim mrežama o nedavnom razvodu od supruge.

On se nedavno rastao sa ženom sa kojom se venčao pre samo godinu dana, a nikome nije bilo jasno šta se dogodilo, niti je iko od sada već bivših supružnika objasnio razloge u javnosti.

Međutim, Čalhanoglu je sada rešio da se obrati svima i iznese šokantnu svoju verziju priče, iako je rekao da i dalje ne želi da otkriva šta je bio tačan razlog za razvod.

- Dragi prijatelji, odlučio sam da ne komentarišem moj razvod iz poštovanja, ali moje ćutanje je pogrešno shvaćeno i utisak je da sam ja kriv za sve. Moram da istupim zbog moje i časti moje porodice, koje se "vukla" po blatu. Razvod je nepovratan, zato što se desilo nešto neoprostivo od čega nema povratka. Da je dete uključeno u taj brak, naravno da bih preuzeo odgovornost, ali neću održavati kontakt sa bivšom ženom i njenom porodicom. Čekaću da čujem šta će sud reći oko događaja koji su doveli do moje odluke, i samo tada kada budete čuli istinu, moći ćete da razumete moju odluku - napisao je Čahanoglu, na engleskom, nemačkom i turskom jeziku.

Mnogi su iznenađeni ovakvim saopštenjem, a spekulacije su već počele, jer ako se da nešto naslutiti iz ovog njegovog pisma jeste da je "neoprostivu stvar" učinila njegova dosadašnja supruga, a to bi mogla biti i preljuba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.