LJUBAVNE IGRARIJE NA JAHTI TENISERA I ZGODNE PEVAČICE: Prvo jedno dobro šljepkanje po zadnjici, a onda je pomerila grudnjak i gaćice... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/StormShadowCrew

Zna Bugarin šta je dobro

LJUBAVNE IGRARIJE NA JAHTI TENISERA I ZGODNE PEVAČICE: Prvo jedno dobro šljepkanje po zadnjici, a onda je pomerila grudnjak i gaćice... (VIDEO)

Njih dvoje su se baš opustili i nisu marili za paparace i znatiželjne poglede

Objavljeno:

Grigor Dimitrov i njegova deset godina starija devojka Nikol Šerzinger uživali su u odmoru na jahti u blizini Azurne obale.

Njihov boravak u elitnom i luksuznom delu Sredozemnog mora nikako nije mogao da promakne brojnim paparacima koji okupiraju čuvena letovališta u ovom delu Evrope u potrazi za eksplicitnom i ekskluzivnom pričom, slikama i snimcima.

A upravo to im je podario ovaj bugarsko-američki zaljubljeni par, koji se opustio na jahti tokom jednog dana.

Atraktivna pevačica, koja iako na pragu četvrte decenije izgleda kao devojčica, prvo se malo brčkala u vodi, a onda kada je htela da izađe i popne se na jahtu dobrano je išljepkana po guzi od svog dragog.

Međutim, to nije sve od njihovih igrica na brodu, pa je tako ona uzela tuš i počela da pere najpre svoje grudi, a potom i pomerila gaćice da ispere, znate već šta, dok joj je sve vreme mlađani Bugarin nešto dobacivao.

Grigor Dimitrov gleda kako Nikol Šerzinger pere...
Grigor Dimitrov gleda kako Nikol Šerzinger pere... foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.