VIDO, SVE TI JE OPROŠTENO! Skinula se žena hrvatskog fudbalera, ono što je pokazala moglo bi da pomiri i najljuće neprijatelje! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Ivana_Vida

PRE-DO-BRO

VIDO, SVE TI JE OPROŠTENO! Skinula se žena hrvatskog fudbalera, ono što je pokazala moglo bi da pomiri i najljuće neprijatelje! (FOTO)

Domagoje, imao si sreće u životu

Objavljeno:

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida pre godinu dana venčao se u Umagu sa Ivanom Gugić, bivšom misicom Hrvatske posle četiri godine veze.

I dok se o fudbaleru Bešiktaša puno toga zna, njegova supruga je za mnoge nepoznanica. Ivana je bila manekenka, ali se zarad porodice odrekla karijere.

Domagoj Vida na slavlju
Domagoj Vida na slavlju foto: AP

Ponela je epitet "kraljice" Hrvatske 2014. godine, odnosno proglašena je za najlepšu devojku u zemlji. Bila je prva pratilja miss Dalmacije godinu dana ranije. Ponela je epitet miss turizma Hrvatske 2011. godine, a iste godine je bila prva pratilja Hercegovine.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama, a njen poslednji post na Instagramu je izazvao veliku pažnju. Ivana je objavila fotografiju u bikiniju koji otkriva njene bujne grudi, a njeni pratioci su oduševljeni lepotom.

Ivana Vida
Ivana Vida foto: Printscreen/Instagram, Ivana Vida

BONUS VIDEO: Nova pesma Delija

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.