OTKRIVENA NOVA AFERA VANDE IKARDI: Bila je u šemi sa Maradonom, od buke koju su pravili tokom odnosa, niko nije mogao da spava u hotelu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/wanda_icardi

Nije joj to strano

OTKRIVENA NOVA AFERA VANDE IKARDI: Bila je u šemi sa Maradonom, od buke koju su pravili tokom odnosa, niko nije mogao da spava u hotelu! (FOTO)

Cela Argentina bruji o ovome, ima i snimaka, a sve je otkrila jedna voditeljka

Objavljeno:

Jedna od najkontroverznijih žena fudbalera na svetu, Vanda Ikardi, ponovo je u epicentru pažnje, i to ponovo zbog ljubavne afere koja je procurela u javnost.

Argentinka koja je prevarila svog tadašnjeg supruga Maksija Lopeza sa njegovim najboljim drugom Maurom Ikardijem, sada opet puni stupce argentinskih tabloida zbog svog burnog života na početku svoje karijere kao starlete.

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

U javnost je tek sada isplivala priča koju je kao mlada imala sa legendom i jednim od najboljih fudbalera u istoriji, Dijegom Armandom Maradonom, a sve to je ispričala TV voditeljka Mirte Legrand u svom šou.

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Ona je ispričala priču o tome kako su se Maradona i tada plavokosa "starleta u usponu" sastajali u jednom hotelu, u kome je i ona odsedala i da nije mogla da spava od buke koju su njih dvoje pravili kada god bi imali seks.

- Bila sam u jednom hotelu, u Mar del Plati, na ručku i kad sam krenula da izađem, prišla mi je Vanda da me pita zašto je nikada nisam pozvala da gostuje kod mene u emisiji?! Ja sam joj uzvratila kontrapitanjem: Jesi li ti ona devojka što ima seks sa Maradonom? Nisam spavala cele noći zbog vas - rekla je Legrand.

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Poznata argentinska voditeljka se nije ustručavala ni da ispriča kako je sve to zvučalo.

- Odsela sam u predsedničkom apartmanu, a oni su bili u apartmanu odmah do mene. Toliko su bili bučni da nisam mogla da spavam. Čak sam čula i kako pomeraju nameštaj, iz meni nepoznatih razloga - potvrdila je voditeljka glasine koje kolaju već godinama.

Podsećamo, da je još 2006. godine počelo sa pričama da Vanda ima aferu sa argentinskim bogom fudbala kada je snimljena na ulazu u jedan hotel u kome je odseo Maradona, a kamere su zumirale i kada je podigla haljinu ispod kojih je imala Maradonine gaće.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.