LUKA, ZAR NEMAŠ DEVOJKU?! Dončić otkinuo na 30 godina stariju glumicu, dobacuje joj na Tviteru, fanovi je urnišu što neće da izađe s njim! (FOTO)
Foto: Reuters

Bacio je oko

LUKA, ZAR NEMAŠ DEVOJKU?! Dončić otkinuo na 30 godina stariju glumicu, dobacuje joj na Tviteru, fanovi je urnišu što neće da izađe s njim! (FOTO)

Mlađani Slovenac voli starije dame

Objavljeno: 11:21h

Luka Dončić je definitivno ostavio utisak i skrenuo pažnju na sebe po dolasku u Dalas i NBA ligu, ali ne samo zbog svog košarkaškog umeća, već i ponašanja van terena.

Mladi slovenački reprezentativac je zaintrigirao javnost u SAD izjavom da mu se jako sviđa Dženifer Eniston, i da nema problem sa time što je ona tri decenije starija od njega.

Dženifer Aniston je zapala za oko Luki Dončiću
Dženifer Aniston je zapala za oko Luki Dončiću foto: AP

- Čuo sam da je sama. Jednostavno, sviđa mi se - jasan je bio mlađani Dončić kome se na ukusu ne može zameriti, jer je lepa Džen bila supruga i Breda Pita, a nedavno se razvela od Džastina Teroa.

Ipak, ove izjave nisu jedino na čemu se treći pik sa ovogodišnjeg drafta zaustavio, nego je počeo i da ostavlja komentare na njene objave na Tviteru, pa je tako na jednu njenu fotografiju stavio emotikon očiju koji govori da "bulji" u nju.

Istovremeno, njen Tviter nalog su preplavili brojni tvitovi fanova slovenačkog reprezentativca koji pokušavaju da joj ukažu na njega i poručuju da bi trebalo da ga pozove na "dejt".

Sa druge strane, koliko je nama poznato Dončić ima devojku, pa ne znamo kako će ona reagovati na sve ovo?!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.