Sudio je finale Mundijala, a ona se 3 dana pre toga skinula gola: Upoznajte bombu od žene Nestora Pitane, čije fotke ne smemo ni da stavimo u tekst! (FOTO)
Foto: AP/Printscreen/Instagram/romiiortegaa

nekima će poći bale

Sudio je finale Mundijala, a ona se 3 dana pre toga skinula gola: Upoznajte bombu od žene Nestora Pitane, čije fotke ne smemo ni da stavimo u tekst! (FOTO)

Argentinski arbitar je prethodnih dana bio glavna vest svuda, ali je propušteno da se obrati pažnja na njegovu top lepšu polovinu

Objavljeno:

Argentinski arbitar Nestor Pitana bio je u centru pažnje prethodnih dana, jer je dobio najveće priznanje i čast u karijeri - da deli pravdu u finalu Svetskog prvenstva.

Svi svetski mediji su se bavili životom Argentinca koji je sudio Francuzima i Hrvatima za Zlatnu loptu, ali su i propustili jednu od najvažnijih stvari - njegovu suprugu Rominu Ortegu.

Prosto deluje neverovatno da je samo mali deo svetske javnosti konstatovao da je Pitana oženjen pravom seks bombom, koja se ne libi da se skine i da svoje golišave fotografije deli na društvenim mrežama.

Tako je samo 3 dana pre samog finala, dok se još čekalo da li će njen muž biti odabran, ona objavila fotografiju na kojoj je samo u tanga gaćicama, koje su više izgledale kao vrpca, što možete pogledati OVDE.

Na osnovu posete njenom Instagram profilu lako je zaključiti da atraktivna i obdarena Romina itekako voli da ističe svoje atribute.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.