Ešli Kol je muvao novu britansku princezu, a ona ga je javno ispalila! Ali to nije sve, jer se i princ motao oko njegove supruge!
Foto: AP/Reuters

Svi ga sada sprdaju

Ešli Kol je muvao novu britansku princezu, a ona ga je javno ispalila! Ali to nije sve, jer se i princ motao oko njegove supruge!

Poznati fudbaler je svojevremeno svim silama navalio na tada mladu glumicu

Objavljeno:

Megan Markl je proteklog vikenda postala britanska princeza udavši se za princa Harija, a njeno venčanje je podsetilo javnost i na čuvenu epizodu koju je imala sa udvaranjem fudbalera Ešlija Kola.

Očigledno je da je bivša glumica bila slaba tačka za mnoge na Ostrvu, a jedan od onih koji je pao na njene čari, pre princa Harija, bio je i čuveni bivši fudbaler Čelsija i Arsenala.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Harifoto: AP

Poznat kao veliki zavodnik u estradnim krugovima, Kol je tokom 2014. godine slao poruke Megan i pozivao je na sastanak s njim, a ona je sve to ispričala u jednoj emisiji i tom prilikom je ona javno pomalo isprozivala desnog beka.

- Stalno mi se javlja i želi da izađemo na "dejt" dok sam u Londonu. Šta misliš? Da li da pristanem - upitala je voditelja Megan gostujući u emisiji.

Megan Markl je odolela zavodničkim sposobnostima Ešlija Kola
Megan Markl je odolela zavodničkim sposobnostima Ešlija Kolafoto: Beta

Novinar joj je rekao da ne misli da je to baš dobra ideja.

- Hvala na savetu. Još neki prijatelji su me upozorili da se držim podalje od njega, pa mislim da ću ga odbiti - rekla je ona.

Ešli Kol je javno ispaljen
Ešli Kol je javno ispaljenfoto: AP

Ono što daje posebnu draž čitavoj priči, jeste i da je svojevremeno princ Hari voleo da se mota oko Kolove bivše supruge, Šeril Kol, i to u vreme dok njih dvoje još zvanično nisu razvedeni, mada je i ona sama slala signale u to vreme mladom Hariju.

- Sviđa mi se princ Hari. Sanjala sam jednom da sam se udala za princa Harija i da sam princeza u stvarnom životu - rekla je jednom prilikom pevačica.

BONUS VIDEO: Momenat kada je Real podigao trofej

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.