Ikona Partizana u crveno-belom dresu, a pored njega nova britanska princeza sa majicom koja će se dopasti Delijama! (FOTO)
Foto: AP

izvađeno iz naftalina

Ikona Partizana u crveno-belom dresu, a pored njega nova britanska princeza sa majicom koja će se dopasti Delijama! (FOTO)

Neverovatna fotografija se "šeruje" na društvenim mrežama na dan kraljevskog venčanja

Objavljeno:

Kraljevina Velika Britanija sa Severnom Irskom je u subotu dobila još jednu, novu princezu. Holivudska glumica Megan Markl udala se za princa Harija, koji je peti u redu za presto.

Kraljevsko venčanje je svetska tema broj 1, pa tako nije zaobišla ni Srbiju, ali ni ljubitelje sporta u našoj zemlji, jer se na internetu pojavila vrlo zanimljiva fotografija koju svi u Srbiji dele.

Reč je o slici na kojoj su upravo nova britanska princeza, ali i srpska legenda košarke Vlade Divac, a fotografija je nastala na snimanju popularne serije "Bračne vode" koja je snimana početkom 90-tih i nekoliko puta reprizirana i kod nas u Srbiji.

U jednoj od epizoda su specijalni gost bio je i legendarni bivši košarkaš Partizana dok je novopečena princeza boravila na setu uz svog oca Tomasa Markla, koji je bio jedan od autora serije i samim time iskoristila priliku da se fotografiše sa velikom NBA zvezdom koja je u to vreme nastupala za Lejkerse.

Ono što je posebno interesantno jeste i njihova odeća, pošto je Divac obučen u crveno-beli dres, dok Megan Markl na sebi takođe ima crveno-belu majicu sa zvezdicama.

Ne moramo vam objašnjavati zašto je ovo zanimljivo.

BONUS VIDEO: Bogdan u Areni pod ozbiljnim obezbeđenjem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.