Bogdan napravio ludu žurku u Beogradu noć pred početak fajnal-fora: Doveo omiljene pevače i skupio društvo i bivše saigrače! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/@mackdames1035

Bio je vrhunski provod

Bogdan napravio ludu žurku u Beogradu noć pred početak fajnal-fora: Doveo omiljene pevače i skupio društvo i bivše saigrače! (FOTO) (VIDEO)

Srpski as je bio domaćin žurke u prestonici Srbije

Objavljeno:

Srpski košarkaš i NBA zvezda u usponu, Bogdan Bogdanović, organizovao je sjajnu žurku u Beogradu veče pre početka fajnal-fora Evrolige u prestonici Srbije.

As Sakramenta je u četvrtak stigao u glavni grad i odmah uveče najpre priredio večeru i druženje sa roditeljima, rodbinom i bliskim prijateljima, a potom je bio domaćin lude žurke u gradu.

Očekivano Bogdan je bio glavna zvezda večeri i domaćin nekim svojim bivšim saigračima koji su stigli povodom predstojećeg fajnal-fora u Beograd, poput Ekpea Judoa sa kim je prošle godine osvojio titulu Evrolige.

Među zvanicama su bili i saigrači iz reprezentacije Srbije, Miroslav Raduljica, Marko Kešelj i mnogi drugi.

U klubu se puštala uglavnom r'n'b muzika, ali je bilo i specijalnih gostiju sa srpske muzičke scene. Tako se za di džej pultom našla Lejdi Li, dok su se mikrofona prihvatili neki od omiljenih Bogdanovićevih izvođača kao što su rep ekipa Đans i Gazda Paja.

A post shared by DJANS ? (@djans_official) on

Kulminacija večeri je usledila kada je za klavijaturu seo i dohvatio se mikrofona Aca Lukas koji je za Bogdana otpevao i jednu od njegovih omiljenih pesama.

BONUS VIDEO: Navijači Fenerbahčea pred Fajnal for u Beogradu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.