Gazda novog premijerligaša se zagledao u ženu svog igrača: Uhvaćen kako je čekira otpozadi, dok se ona slika s mužem! (FOTO)
Debi Daglas, supruga igrača Vulverhemptona, Foto: Printscreen/Instagram/debbiexdouglas

Nimalo lepa slika

Gazda novog premijerligaša se zagledao u ženu svog igrača: Uhvaćen kako je čekira otpozadi, dok se ona slika s mužem! (FOTO)

Džef Ši je postao predmet prozivki i sprdnji posle fotografije koja je zabeležena na proslavi plasmana u Premijer ligu

Objavljeno: 15:16h

Vulverhempton je proteklog vikenda overio plasman i Premijer ligu i tom prilikom im je dodeljen i trofej za najbolju ekipu ove sezone u Čempionšipu, posle čega je usledilo i slavlje na terenu.

Jedna od fotografija sa slavlja koja se zavrtela na društvenim mrežama, sigurno nimalo ne prija ni vlasniku kluba Džefu Šiju, ali ni igraču Beriju Daglasu.

Sumnjamo da ijedan od njih blagonaklono gleda na to što se prvi čovek Vulvsa zagledao u zadnjicu ili nešto drugo što je primetio od pozadi na Debi Daglas, ženi fudbalera tog kluba.

Taj momenat je zabeležen na fotografiji koju je ova lepotica, inače trenutno trudna, objavila na svom Instagram profilu.

Ispod možete pogledati još neke njene fotografije pa sami zaključite zašto se gospodin Ši toliko "zagledao" zbog čega je postao predmet sprdnje na internetu.

BONUS VIDEO: Grobari prozibvaju Borjana 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.