SVETSKA SPORTISTKINJA ŠOKIRA: Izgubila sam nevinost sa 12 godina! Od tad samo mislim na seks! Volim kad traje 3 sata! (FOTO)
Gabrijela Kukalova, Foto: Printscreen/Instagram/gabrielakoukalova

Priznaje da uživa

SVETSKA SPORTISTKINJA ŠOKIRA: Izgubila sam nevinost sa 12 godina! Od tad samo mislim na seks! Volim kad traje 3 sata! (FOTO)

Atraktivna Čehinja je obelodanila u svojoj autobiografiji veoma intimne detalje

Objavljeno:

Slavna češka bijatlonka Gabrijela Kukalova šokirala je javnost svojom autobiografijom koju je objavila.

Detalj iz knjige o njenom životu pred kojim su svi ostali zapanjeni odnosi se na to kada je imala svoje prvo seksualno iskustvo. Istakavši da joj je glupo da slaže, ona je priznala da je to učinila sa svega 12 godina.

Kukalova je to učinila sa dečakom koji je isto toliko bio star, a što je još više iznenadilo jeste da je ona u knjizi opisala da je taj momenat od nje na neki način napravio zavisnicu od seksa.

- Volela bih da mogu da kažem da sam imala 15 godina kada sam izgubila nevinost, ali nisam. On je bio drug moje sestre i bio je veoma nežan, uživala sam u svakom minutu. Posle toga nisam mogla da prestanem da mislim o tome. Ne o njemu, nego o seksu - otkrila je Kukalova.

Uz to u knjizi ona priznaje koliko voli seks i uživa u njemu, pa ga je upražnjavala i pre svake trke koju je imala, iako mnogi sportisti to izbegavaju ili im čak treneri zabranjuju.

- Naprotiv, smatram da ženama seks pomaže i da se posle njega osećaju dobro. Za mene, seks je kao meditacija. Naravno, pred trke ne može baš da traje onoliko koliko volim, neka tri sata.

BONUS VIDEO: Frakcija Partizanovih navijača Zabranjeni pravi bakljadu 157. večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.