Ona je najvrelija direktorka jednog fudbalskog kluba: Njeni igrači nikad nisu nemotivisani! Pobogu, pogledajte je samo u bikiniju! (FOTO)
Kerolajn Redford, izvršna direktorka Mensfild Tauna, Foto: Printscreen/Instagram/carolyn_radford

Borba protiv stereotipa

Ona je najvrelija direktorka jednog fudbalskog kluba: Njeni igrači nikad nisu nemotivisani! Pobogu, pogledajte je samo u bikiniju! (FOTO)

Kerolajn Redford važi za jednu od najuticajnijih žena u engleskom fudbalu

Objavljeno:

Dugo je fudbal bio na neki način "samo muški sport" u smisli da su se vrlo retko sretale žene na odgovornim pozicijama u klubovima, ali od početka 21. veka i to je počelo da se menja.

Sve više pripadnica ženskog pola preuzima važne i vodeće funkcije u fudbalskim klubovima širom planete i sa uspehom ih obavljaju, bez obzira što sarađuju sa muškim superzvezdama.

Jedna od onih koja već godinama pliva u fudbalskim vodama je i atraktivna izvršna direktorka engleskog niželigaža Mensfild Tauna, Kerolajn Redford.

Seksi plavuša je stupila na ovu funkciju još 2011. godine kada je njen suprug kupio ovaj klub i poverio joj jednu od najvažnijih uloga, a ona ispunjava sve zadatke i ciljeve koji se nađu pred njom.

Sada je i odlučila da nastavi da se bori protiv seksizma u fudbalu, pa je tako došla i na ideju da na mestu glavnog trenera muškog tima postavi ženu.

- Dovoljno sam hrabra da na mesto trenea postavim ženu. Imamo žene na mnogim odgovornim funkcijama, pa zašto ne bi i na mestu trenera. Lično, ja nemam problema ni sa jednim fudbalerom, svi su dobri prema meni. Makar licem u lice - poručila je zgodna Kerolajn.

I mi joj verujemo. Zašto bi, pobogu, neko imao problema da sarađuje sa ovakvom lepoticom, pogledajte samo fotografije.

BONUS VIDEO: KRISTIJANO SE OBRATIO FILIPU: Evo šta je Ronaldo poručio sinu Nemanje Matića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.