NIKADA NEĆU ZABORAVITI TAJ DAN! Crno-bela baka: Okačiću Vulićevićevu sliku pored slika moje porodice! (FOTO) (VIDEO)
Bakica Dušanka Đurić i Miroslav Vulićević, Foto: FK Partizan

PRESLATKO

NIKADA NEĆU ZABORAVITI TAJ DAN! Crno-bela baka: Okačiću Vulićevićevu sliku pored slika moje porodice! (FOTO) (VIDEO)

U društvu supruga Slobodana i unuke, gđa Đurić je posetila SC Partizan

Objavljeno:

Ako verujemo u nju, sreća će nam se i osmehnuti! U to se lično uverila i gđa Dušanka Đurić dobitnica jednog od dva stana u Beogradu i Zemunu u nagradnoj igri Vlade Republike Srbije – Uzmi račun i pobedi.

U društvu supruga Slobodana i unuke, gđa Đurić je posetila SC Partizan-Teleoptik sa željom da lično upozna i zahvali se onome koji joj je i sreću doneo, kapitenu Partizana Miroslavu Vulićeviću.

- Nikada neću zaboraviti taj dan - ushićeno počinje priču gđa Đurić.

Bakica Dušanka Đurić i Miroslav Vulićević
Bakica Dušanka Đurić i Miroslav Vulićević foto: FK Partizan

- Ovako nešto može da priredi samo neko ko je tako poseban, ko ima veliko srce i blistavu karijeru poput Miroslava. Danima sam ga tražila da mu kažem da ću njegovu sliku da stavim uz moju porodicu i da ga pozovem na useljenje! Nemam reči kojim mogu da mu se zahvalim, a srce mi je puno što sam ga danas upoznala.

Skoro šest miliona koverti bilo je u konkurenciji za dva stana u Beogradu uz 14 automobila, kao i 20 vaučera za robu i tehniku. Vulićević je izvukao drugi stan od 55 kvadrata koji se nalazi u Zemunu, odmah pored SC Partizan-Teleoptik.

- Prosto je neverovatno da upravo te nove zgrade gledaju baš na naš centar i terene za trening. Bila mi je velika čast da sam učestvovao u nagradnoj igri koja ima za cilj suzbijanje sive ekonomije, a koja pritom može da usreći mnoge od nas. Ja lično ne učestvujem u nagradnim igrama, ali kako sada stoje stvari mislim da ću početi i to baš ovu! A tek kada upoznate ovako divne ljude poput porodice Đurić, onda vam je još draže što su baš oni bili srećne ruke - kaže Vulićević.

Kako je proteklo upoznavanje, koje poklone je porodica Đurić dobila od Partizana i da li će i dalje igrati nagradnu igru, pogledajte u video prilogu.

BONUS VIDEO: Radonjić na srpskom jeziku vodio Bajern do pobede nad Ulmom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.