BAŠ SE RASPUSTILA: Bivša žena srpskog sportiste prvo objavila kako jaše novog dečka, a sad u polutangi s dvojicom se valja u snegu! (VIDEO)
Džesika Oli je nedavno okončala brak sa Veljom Stjepanovićem, Foto: Printscreen/Instagram/jessicaolie

ponaša se baš razuzdano

BAŠ SE RASPUSTILA: Bivša žena srpskog sportiste prvo objavila kako jaše novog dečka, a sad u polutangi s dvojicom se valja u snegu! (VIDEO)

Kao da pokušava da nadoknadi sve što je proputila tokom veze i braka sa Srbinom

Objavljeno:

Bivša supruga najboljeg srpskog plivača Velimira Stjepanovića, Džesika Oli je od razvoda čini se pomalo izgubila kontrolu nad sobom i ponaša se pomalo razuzdano.

Njih dvoje su pre određenog vremena stavili tačku na svoj brak, a atraktivna i zgodna Džesika je već pronašla novog dečka i objavljuje prilično slobodne video klipove na svom Instagramu.

Nakon što je nedavno objavila snimak kako posle vežbanja joge prilično oskudno obučena naskače na svog novog frajera, sada je okačila još jedan provokativan video.

Na njemu se nalazi sa dvojicom muškaraca i svi oni polugoli izlaze na sneg, grudvaju se i valjaju se u njemu, a nismo mogli da ne primetimo da je Džesika bila obučena u bikini čiji su deo bile polutange.

Moramo priznati da deluje kao da pokušava sada da nadoknadi sve što je propuštala dok je bila u vezi, a potom i braku sa Srbinom.

BONUS VIDEO: MINA IZGLEDA BRUTALNO U HALJINI, A TEK DA JE VIDITE U KUPAĆEM: Devojka Nemanje Nedovića snimkom sa plaže izazvala pometnju na internetu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.