HALTERI, ČIPKA I POTPUNA GOLOTINJA: Procurele eksplicitne fotke norveške igračice, koje su razmenjivali igrači pred meč sa Srbijom! (FOTO 18+)
Foto: Printscreen/Instagram/noramrk_9

Sve se vidi

HALTERI, ČIPKA I POTPUNA GOLOTINJA: Procurele eksplicitne fotke norveške igračice, koje su razmenjivali igrači pred meč sa Srbijom! (FOTO 18+)

I dok ona vodi bitku sa Savezom i najavljuje da više neće igrati za reprezentaciju, te slike su završile sada i na internetu

Objavljeno:

Norvešku već danima drma skandal koji je izbio nakon što je otkriveno da su rukometnim reprezentativcima te zemlje podeljene eksplicitne fotografije rukometašice Nore Mork.

Jedna od najboljih i najpopularnijih norveških reprezentativki našla se u epicentru skandala, nakon što joj je, prema dosadašnjim informacijama, na okupljanju ženske selekcije neko iz Saveza hakovao mobilni telefon i poskidao iz njega provokativne fotografija na kojima je uglavnom gola i na kojima se vide njeni intimni delovi tela.

I dok ona trenutno uz pomoć advokata bije bitku sa čelnicima Saveza i najavljuje da više nikada neće igrati za selekciju olimpijskih i svetskih šampionki, neko je u međuvremenu prosledio te fotografije članovima muškog tima.

Rukometaši Norveške su navodno gledali gole fotografije i komentarisali
Rukometaši Norveške su navodno gledali gole fotografije i komentarisalifoto: EPA/Antonio Bat

Oni su navodno međusobno gledali i razmenjivali njene eksplicitne fotografije u svlačionici uoči meča protiv reprezentacije Srbije koji su kasnije i dobili, ali uz takvu inspiraciju to nas i ne čudi. Ipak, igrači su sami izašli u javnost i rekli da jesu dobili te fotografije od nepoznate osobe, ali da su ih odmah izbrisali iz svojih telefona.

- Nora nas je u medijima optužila da smo gledali, razmenjivali, komentarisali i smejali se tim slikama, ali to sigurno nije istina - poručio je jedan od najboljih norveških rukometaša, Sander Sagosen.

Sada su se i te fotografije pojavile na jednom sajtu na internetu i možete ih pogledati OVDE, ali pre toga vas upozoravamo da nisu namenjene za osobe mlađe od 18 godina.

BONUS VIDEO: SRPSKA SEKS BOMBA BODRILA NOVAKA: Šokiraćete se kada saznate zbog čega nije smela glasno da navija za Srbina!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.