Vrele, zgodne i atraktivne, a umeju da barataju i palicom... Za golf! (FOTO) (VIDEO)

ne promašuju rupu

Vrele, zgodne i atraktivne, a umeju da barataju i palicom... Za golf! (FOTO) (VIDEO)

Golf nije preterano popularan sport u Srbiji, ali verujemo da će vam ovaj tekst privući pažnju, makar muškoj populaciji
Objavljeno: 19.12.2015. 20:00h
Kada se govori o golfu, uglavnom se govori o neverovatnim sumama, koje zarađuju neverovatne sume novca. E sada još zamislite kako taj sport igraju prelepe, seksi cice. 

Seksi golferka o kojoj priča ceo svet: Pogledajte fotke i biće vam sve jasno! (FOTO) (VIDEO)

Nema potrebe više da zamišljate, mi vam predstavljamo neke od najlepših golferki na svetu. Nisu samo lepe, već i jako dobro udaraju palicom

Belen Mozo - Španjolka je trenutno j217. igračica na svetu kada je golf u pitanju, ali kada bi se gledao izgled, njena pozicija bi sigurno bila mnogo bolja.
 
 

A photo posted by Belen Mozo (@belenmozo) on


Ketlin Ekej - Amerikanka je u karijeri osvojila dva veoma bitna turnira, ali je zbog povrede uzela dužu pauzu, te je sada 586. igračica sveta.
 
 

A photo posted by Kathleen Ekey (@ktekey) on


Maria Balikoeva - jedina je Ruskinja koja se uspešno bavi golfom. Trenutno je 277. igračica sveta, a odavno nosi nadimak - Ana Kurnjikova svetskog golfa. 
 


Mišel Vi - Jedna od najboljih golferki na ovoj listi. Trenutno je 27. igračica sveta, a 2014. godine osvojila je nacionalno prvenstvo Amerike.
 
 

A photo posted by Michelle Wie (@themichellewie) on


Minea Blomkvist - Finska golferka, koja je u periodu od 2004. do 2008. godine osvojila četiri veoma prestižna tunira. Trenutno zbog obaveza propušta veliki broj takmičenja, pa je trenutno 427. igračica svetaLeksi Tompson - Jedna od najboljih golferki sveta. Trenutno je 4. na svetu, ali joj predviđaju još uspešniju karijeru.
 
 

A photo posted by Lexi Thompson (@lexi) on


Niki Geret - Australijska golferka, koja trenutno zauzima 355. mesto na svetu. Njen najbolji rezultat je iz 2007. godine kada je osvojila prestižni turnir na Tenerifeu.Sandra Gal - U pitanju je nemačka golferka, koja je trenutno 47. igračica sveta. Pre četiri godine osvojila je prestižni Kia Open.
 
 

A photo posted by @thesandragal on


Šajan Vuds - Nećaka slavnog Tajgera Vudsa trenutno je 312. igračica sveta, ali svi se nadaju da će u narednom periodu napraviti značajan pomak.
 
 

A photo posted by Cheyenne Woods (@cheyenne_woods) on


Ha Neul Kim - Ova devojka iz Južne Koreje je trenutno 77. igračica sveta, a u karijeri je osvojila čak 10 titula.(Espreso.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media