Ovo ni Tarantino ne bi režirao! Napadač Votforda iznajmio prostitutke, pa nezadovoljan uslugom tražio novac nazad! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP Photo/Tim Ireland

blam godine!

Ovo ni Tarantino ne bi režirao! Napadač Votforda iznajmio prostitutke, pa nezadovoljan uslugom tražio novac nazad! (FOTO) (VIDEO)

Nesvakidašnja situacija desila se mladom napadaču

Objavljeno:

Najskuplje pojačanje u istoriji Votforda, Nigerijac Isak Sakses dospeo je u centar pažnje svetskih medija, ali ne zbog svoje igre.

Mladi igrač Votforda rešio je da se provede pa je iznajmio četiri prostitutke, platio ih po 500 funti svaku, odveo u svoju sobu i - omanuo.

- Spustila sam mu šorts i spustila se dole. Nas četiri smo mu radile sve što možete da zamislite u tom trenutku. Ali, nije vredelo - ispričala je novinarima Aleksis, jedna od četiri iznajmljene devojke za zabavu.

foto: Reuters / Matthew Childs

Druga devojka, po imenu Mihaela, opisala je situaciju još detaljnije:

- Masirale smo ga sat i po vremena, da bi mogao nešto da uradi. Kada smo digle ruke i rekle mu da više ne možemo da ostanemo, da je iscurela i sudijska nadoknada, postalo je gadno!

Sakses je posle neuspeha u krevetu odlučio da traži povraćaj novca devojkama koje su bile sa njim. Bio je prilično agresivan pa je osoblje hotela pozvalo policiju koja ga je privela. Sasvim sigurno, scena koju retko kada možemo da vidimo čak i na filmu.

Videćemo kakva će biti reakcija čelnih ljudi Votforda posle ovog incidenta i blama koji je doživeo njihov igrač.

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso o meču sa Austrijom, ali i muzičkom ukusu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.