Ovo sigurno niste znali! Šta mislite, koji miljenik navijača Zvezde se "loži" na Sunđer Boba? (FOTO)
Foto: Giphy

zvezdin kockalone :)

Ovo sigurno niste znali! Šta mislite, koji miljenik navijača Zvezde se "loži" na Sunđer Boba? (FOTO)

Čovek koji od svog dolaska na Marakanu redovno "pali" Sever otkrio neke pikanterije iz svog privatnog života

Objavljeno:

U zvaničnom programu meča koji se igra na stadionu Rajko Mitić uoči svake utakmice koju Zvezdini prvotimci igraju kao domaćini možete saznati mnogo interesantnih stvari o njima...

Ovaj put je na red došao jedan od miljenika Severa, Marko Gobeljić!

Verovali ili ne, Ice bucket challenge je nastao u Srbiji, a izmisliо ga је fudbaler Crvene zvezde! (FOTO)

foto: Dado Đilas

1. Srećan broj? 7. 2. Omiljena hrana? Grilovana piletina. 3. Omiljeno piće?

DA LI JE OVO SAN ILI JAVA? Uragan u leđa Srbije pred gostovanje u Dablinu, Irci u očaju! (VIDEO)

Voda. 4. Šta ne jedeš i ne piješ? Ne jedem boraniju, a ne pijem alkohol. 5. Šta uvek imaš u frižideru? Koka-kolu. 6. Kako se snalaziš u kuhinji i šta najbolje spremaš? Ne znam ništa da spremim, pa čak ni jaje. 7. Omiljeni crtani junak? Sunđer Bob. 8. Omiljena dečja emisija kada si bio klinac? Fazoni i fore. 9. Da li imaš kućnog ljubimca? Ne. 10. Koga bi voleo da upoznaš? Novaka Đokovića. 11. Koji sport pratiš pored fudbala? Tenis i košarku najviše, ali se trudim da pratim i ostale. 12. Šta radiš u slobodno vreme? Odmaram, odem na kafu... 13. Imaš li neki strah? Imam, plašim se visine. 14. Najlepši grad u kojem si bio? San Dijego. 15. Kako si potrošio prvu platu? Kupio sam neke stvari za porodicu. 16. Prva Zvezdina utakmica na kojoj si bio? Crvena zvezda - Milan 2006. godine. 17. Omiljeni saigrač? Moram da navedem dvojicu - Adžić i Vučićević. 18. Ko najlepše proslavlja gol? Ričmond Boaći.

NAVIJAČI NEKA PIŠU ŠTA HOĆE! Emotivna ispovest Ognjena Ožegovića koju Grobari moraju da čuju! (FOTO) (VIDEO) 19. Omiljeni stih iz Zvezdine pesme? „Od rođenja mog...”. 20. Poruka za navijače? Budite uz nas, budite strpljivi i idemo zajedno kroz Evropu i do duple krune. 21. Šta je Zvezda za tebe? Baš sve!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.