Bez srama je sela pored mene dok sam ležao u krevetu, sam u sobi! Ikardi konačno progovorio kako je ukrao ženu najboljem prijatelju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/wanda_icardi

Neoprostiva izdaja

Bez srama je sela pored mene dok sam ležao u krevetu, sam u sobi! Ikardi konačno progovorio kako je ukrao ženu najboljem prijatelju! (FOTO)

U svojoj autobiografiji kapiten Intera je ispričao kako je učinio najgoru moguću stvar Maksiju Lopezu, svom tadašnjem najboljem prijatelju

Objavljeno:

Mauro Ikardi je jedan od najboljih napadača u Seriji A, ali i jedan od najomraženijih fudbalera zbog onoga što je uradio svom najboljem prijatelju Maksiju Lopezu.

Već nekoliko godina tabloidi, ali i fudbalska javnost pričaju i prepričavaju priču o ljubavnom trouglu nekadašnjih najboljih drugara i žene koja je uništila njihovo prijateljstvo, Vande Nare.

Za one koji nisu upućeni, Ikardi i Lopez su bili nerazdvojeni, sve dok kapiten Intera nije smuvao, a potom i uplovio u brak sa Vandom Narom, koja je u vreme kada je počela vezu sa Ikardijem bila u braku sa Lopezom.

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

Od tada su njih dvojica prekinuli svaki kontakt, a Ikardi je otišao toliko daleko da je čak i potpuno prisvojio decu koju njegov bivši prijatelj ima sa njegovom sadašnjom ženom, dok Lopez gotovo da nema nikakav kontakt sa njima.

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Sada je u svojoj autobiografiji, Ikardi odlučio da ispriča svoju stranu priče i kako je počinio neoprostivu izdaju.

- Dan pre nego sam krenuo na turneju u SAD. Dobio sam poruku od Vande, što me iznenadilo jer obično pričam s Maksijem, ne s njom. Pitala me mogu li joj kupiti novi iPad u SAD-u, jer nije bio dostupan u Italiji u to vreme. No, to me podstaklo na razmišljanje. Je li Vanda zaista želela tablet, ili je tražila povod da stupi u kontakt sa mnom? Kad sam se vratio u Milano, prva stvar koju sam uradio jeste da joj se javim. Kako sam joj morao dati iPad, ovo je bila izvrsna prilika. Dopisivali smo se i u to vreme smo slobodnije počeli da pričamo o nama. Napisala mi je: 'Mauro, Maksi i ja idemo na krstarenje s Gonzalom Bergezijom i njegovom ženu. Zašto ne pođeš s nama - piše u Ikardijevoj autobiografiji.

I onda se tamo dogodio presudni trenutak, a incijator svega, makar tako ispada bila je ona.

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

- Dok sam bio sam na drugom spratu broda, ležao na krevetu i slušao rege, Vanda se iznenada pojavila i sela pored mene, bez ikakvog srama. Tačno u tom trenutku njena veza s Maksijem se završila - piše u autobiografiji, a mi samo pretpostavljamo šta se u tom momentu dogodilo.

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić sa tužnim izrazom lica posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.