NIJE SAMO BIO ODVALJEN OD ALKOHOLA: Runi se S NJOM do'vatio, nije mogao da odoli njenom dekolteu i prevario ženu! (FOTO)
Foto: Fonetap/Printscreen/Twitter/@LSimps10

Kolin je izgorela od besa

NIJE SAMO BIO ODVALJEN OD ALKOHOLA: Runi se S NJOM do'vatio, nije mogao da odoli njenom dekolteu i prevario ženu! (FOTO)

Novi sočni detalji hapšenja bivšeg engleskog reprezentativca

Objavljeno:

Bruje britanski mediji i dalje o pijanstvu Vejna Runija zbog koga je uhapšen i završio u zatvoru na trežnjenju, a novi sočni detalji isplivavaju sve više u javnost.

Tabloidi na Ostrvu danas pišu da osim što je izazvao skandal zbog vožnje u pijanom stanju, bivši engleski reprezentativac je ugrozio i svoj brak sa suprugom Kolin, jer ju je izgleda prevario sa izvesnom Lorom Simpson.

foto: Printscreen/Twitter/@LSimps10

Kako pišu ostrvski mediji, nepoznata devojka je bila sa Runijem u autu kada je uhapšen, a i ona je zajedno sa njegovim društvom je učestvovala u desetočasovnom pijanstvu.

foto: Printscreen/Twitter/@LSimps10

Ova 29-godišnja samohrana majka koja radi u jednoj advokatskoj kancelariji i živi u Runijevom kraju u Liverpulu, odlučila je da iskoristi neočekivanu slavu, pa je iznela škakljive detalje druženja sa oženjenom zvezdom engleskog fudbala.

foto: Printscreen/Twitter/@LSimps10

- Vejn se tokom čitave večeri divio mom dekolteu. Pitao me je u nekoliko navrata koja mi je veličina grudi i da su prave. Grilili smo se i poljubili, ali bila je to samo zabava. Nisam rasturačica brakova i ne želim takvu reputaciju - ispričala je Lora Simpson.

foto: Printscreen/Twitter/@LSimps10

Kako kaže, bez obzira na litre alkohola koje su popili, ona se osećala prilično sigurno sa Runijem u automobilu.

foto: Printscreen/Twitter/@LSimps10

- Osećala sam se sigurnom. Vozio je dobro. Bili smo u transportu nekih desetak-petnaest minuta. A onda smo videli kako nas policijaci zaustavljaju. Bila su njih dvojica. Runi je bio jako zabrinut, okrenuo se ka meni i rekao mi je: “Izvini, izvini, izbaviću te iz ove gužve”. Da, bio je nesmotren što je seo i to u moj automobil i što je vozio preko ograničenja. Mada i ja sam bila pijana i nije mi izgledao toliko cirke kada sam mu dala ključeve.

foto: Reuters

A kako će na sve to reagovati Runijeva supruga Kolin, koja je otišla sa decom na odmor, i koja mu je već oprostila švrljanje van braka kada je 2010. godine otkrivena afera da je koristio usluge prostitutki koje je plaćao 1000 funti za noć.

Kolin ga je već upozorila i rekla mu je da mora da se dovede u red ili že platiti - prenose tabloidi reči prijatelja ovog para.

foto: AP

Runi je proveo u pritvoru 12 sati pre nego što ga je iz čorke izvukao agent Pol Stritford. Suđenje zbog vožnje u pijanom stanju i prekorečanja brzine zakazano je za 18. septembar.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.