A KARIJERA PROPADA LI, PROPADA: Evropska košarkaška zvezda do jutra lumpovala na beogradskom splavu sa Teovom bivšom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/sofijarajovic

tako to ide sa splavovima

A KARIJERA PROPADA LI, PROPADA: Evropska košarkaška zvezda do jutra lumpovala na beogradskom splavu sa Teovom bivšom! (FOTO)

Još jedan perspektivni sportista, kome doduše nije noćni provod u Beogradu došao glave, ali koji se uklopio u šablon

Objavljeno:

Eh, koliko su samo ti beogradski splavovi i noćni provodi koštali mnoge perspektivne i talentovane sportiste karijere, a sada se može reći da su upisali još jednu crtu, mada je njeno propadanje počelo ranije.

Jedan od nekada najtalentovanijih košarkaša Evrope, Alesandro Đentile, ovih dana se provodi u Beogradu i uživa u čarima koje mu noćni provod pruža.

foto: AP

Momak čija je karijera u ogromno padu, tolikom da je prošle godine dobio otkaze u čak tri kluba, Armaniju, Panatinaikosu i Hapoelu, a svojevremeno bio jedna od najvećih uzdanica italijanske košarke, očigledno je morao da proba kakav je to noćni život u srpskoj prestonici o kojoj su mu sigurno neki njegovi bivši saigrači pričali.

Tako je do jutra lumpovao na jednom prestoničkom splavu i to u društvu poznate glumice i voditeljke Sofije Rajović, koja je pre nekog vremena bila u vezi i sa Milošem Teodosićem, te je očigledno da su joj košarkaši slabost.

foto: Printscreen/Instagram/sofijarajovic

Oni su se sjajno provodili što se može videti i na osnovu onoga što su objavljivali na društvenim mrežama, a reklo bi se da su kući krenuli tek kada je počelo da sviće.

foto: Printscreen/Instagram/sofijarajovic

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.