Ko je seksi plavuša s koje Delije nisu mogle oka da skinu? (FOTO)

Espreso otkrio misteriju

Ko je seksi plavuša s koje Delije nisu mogle oka da skinu? (FOTO)

Ma koliko bili koncentrisani na to šta će košarkaši uraditi protiv Himkija, navijači Zvezde u južnom delu Pionira su sve vreme krajičkom oka posmatrali plavokosu lepoticu
Objavljeno:

Pravo komešanje je nastalo u južnom parteru, ali i na južnoj strani hale Pionir kada se sredinom prvog poluvremena duela između Crvene zvezde i Himkija, među novinarima pojavila atraktivna plavuša. Zvezdin šou u Pioniru: Zakucavanja Cirbesa, trojke Milera, Gudurića, asistencije Vilijamsa, blokada Rebića (VIDEO)

Delije ispalile Inspektora Blažu: on krenuo da peva, oni mu zviždali! (VIDEO) Navijači Zvezde, ma koliko bili koncentrisani na dešavanja na parketu, nisu mogli da ne skrenu svoje poglede ka plavokosoj lepotici, a svi su se pitali samo jedno: Ko je ona? Stvari su postale malo jasnije pred kraj poluvremena kada je uzela mikrofon u ruke, svi su shvatili da je u pitanju naša koleginica, novinarka, ali su postojale nedoumice. Odakle je? Šta će tu i tako to? Vilijams na parketu, Delije u transu! (VIDEO) Mi smo iskoristili naš trenutak i odlučili da priđemo lepoj novinarki i upoznamo se sa njom. Nije Ruskinja, kako su mnogi pomislili u prvi mah, već Slovenka, Milena Novak, koja je došla u beograd da radi prilog o igraču Himkija Zoranu Dragiću, njenom sunarodniku.
- Radim u sportskoj redakciji televizije "Planet" iz Ljubljane, a najviše volim da pratim košarku, jer mi je muž bivši košarkaš, Ernest Novak, koji je igrao 9 godina za Olimpiju. Prvi put sam u Pioniru na utakmici Zvezde. Ovo je zaista neverovatna atmosfera - rekla nam je lepa Milena koja je nekoliko puta fotografisala tribine. Pionir je grmeo: Srbi i Rusi braća zauvek! (VIDEO)

Noooro vzdusje #crvenazvezda #khimki #zorandragic #beograd #baskettime #planetsport #planettv

A photo posted by milena novak (@milena_novak) on


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.