SRAMNI BRITANCI: Smeštaju Novaku Đokoviću ljubavnu aferu sa lepom kuvaricom sestara Vilijams! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/queenofgreen

Nemaju obraza

SRAMNI BRITANCI: Smeštaju Novaku Đokoviću ljubavnu aferu sa lepom kuvaricom sestara Vilijams! (FOTO)

Čim je naš as počeo da igra kao nekada odmah su strani tabloidi počeli da ga napadaju na ovakav način, koji im nije bio stran ni ranije

Objavljeno: 09:15h

Novak Đoković u dosadašnjem toku Vimbldona podsetio je na svoje stare dane igrama kada je dominirao svetskim tenisom i na osnovu prikazanog jasno je zašto je glavni favorit za titulu.

I kao po običaju, to je zasmetalo nekome, pa su tako britanski mediji čim je prošao u osminu finala počeli da udaraju po njemu pakujući mu ljubavnu aferu.

Oni su počeli da insinuiraju da srpski teniser ima nešto mnogo više sa prelepom kuvaricom Serene i Venus Vilijams, Loren van der Pul.

Ona je i njemu davala savete oko veganske ishrane i dijete, koje je primenjivala kod sestara Vilijams, a nekoliko puta su se našli u istom društvu i fotografisali se.

To je odmah bio povod tabloidima na Ostrvu da krenu sa pričama kako Srbin vara svoju suprugu Jelenu sa zgodnom i atraktivnom kuvaricom i da je to razlog problema u njihovom braku što se odrazilo kasnije i na njegove igre.

Novak i Loren su navodno često zajedno u izlascima tokom turnira, što je potvrdila i sama kuvarica, ali je oštro demantovala da ima bilo šta više od prijateljstva među njima.

foto: Printscreen/Instagram/queenofgreen

- Novak je jako kul, zgodan čovek, ali ja sam mu pomagala jer ga smatram prijateljem, ništa drugo. Uostalom, ja nisam takav tip devojke - rekla je Loren van der Pul i dodala:

- Na kraju krajeva lepo je zabaviti se.

Nije nam strano da posebno britanski mediji vole da napadnu srpskog tenisera pogotovo kada je u usponu forme, kao što je sada slučaj i preti da izbaci Endija Marija sa prvog mesta.

Sećamo se i da su mu prošle jeseni i američki mediji pakovali aferu sa indijskom glumicom.

BONUS VIDEO: DOK NOLE IGRA NA VIMBLDONU: Jelena Đoković u krevetu s nekim drugim

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.