CURE DETALJI O SUROGAT MAJCI: Ronaldu je ista žena rodila i blizance i prvog sina! Za Evu i Matea je platio 140.000 evra! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/cristiano

imaju sportske gene

CURE DETALJI O SUROGAT MAJCI: Ronaldu je ista žena rodila i blizance i prvog sina! Za Evu i Matea je platio 140.000 evra! (FOTO)

Odabrao ju je među stotinama žena, ali ona ne zna da je on otac dece koju je nosila i rodila

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je pre nekoliko nedelja postao otac blizanaca, Eve i Matea, koje mu je rodila surogat majka, baš kao što je dobio i najstarijeg sina Kristijana juniora.

Još od prvog deteta mediji pokušavaju da saznaju što više informacija o ženi koja je rodila dete najboljem fudbaleru sveta za 2016. godinu, a sada se ponovo pokrenula priča nakon što je dobio dvoje nove dece na isti način.

Britanski "Dejli mejl" navodi da je došao u posed dokumenata koji dokazuju da je i prvog sina, ali i blizance, Portuglacu rodila ista žena.

Mateo i Eva su rođeni u gradiću La Mesi u blizini San Dijega, a surogat majku je porodila poznata doktorka Marija Kastiljo. Sin je rođen prvi, a nekoliko minuta kasnije i ćerkica.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Britanski list tvrdi da je u istoj bolnici rođen i stariji Ronaldov sin, iako je Portugalčeva majka, Dolores rekla da je on rođen na Floridi.

Superstar Real Madrida je, prema rečima Stefani Kabaljero, pravnice koja se bavi pitanjem surogatstva, morao da plati 140.000 agenciji za blizance, a od te sume 40.000 evra je pripalo surogat majci.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

- Ronaldo je odabrao surogat majku između stotina žena čije su fotografije i biografije bile u dostupne u agenciji. Kako bi dobio sina sportskih gena, Ronaldo je odabrao sportistkinju koja ima latino gene. Ronaldo bi mogao da ima problema ako ova surogat majka jednog dana promeni mišljenje i odluči da se bori za svoje blizance. Surogat majka verovatno nikada neće saznati ko je otac dece zbog poverljivosti celog postupka - rekla je ona.

Podsećamo da je Ronaldo u srećnoj vezi sa Heorhinom Rodrigez, za koju se spekulisalo da je takođe trudna, ali to nije potvrđeno do sada.

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dušan Domović Bulut

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.