Mesi ume sve, ali da ljubi NE! Poljubac fudbalskog asa i njegove neveste je postao predmet sprdnje celog sveta! (VIDEO)
Foto: EPA David Fernandez

POJEDE JOJ FACU

Mesi ume sve, ali da ljubi NE! Poljubac fudbalskog asa i njegove neveste je postao predmet sprdnje celog sveta! (VIDEO)

Par je mislio na svaki detalj, pa je svadba bila veoma glamurozna, romantična i niko od prisutnih nije skidao osmeh s lica... A nasmejali su se i korisnici interneta

Objavljeno:

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji i Antonela Rokuzo, s kojom ima dvoje dece, juče su se zavetovali na večnu ljubav, a snimak prvog poljupca ubrzo se raširio svetom.

KAKAV DEKOLTE! Supruga Seska Fabregasa ostavila bez teksta sve prisutne na Mesijevom venčanju! (FOTO GALERIJA)

Ceremonija koju su argentinski mediji prolasili venčanjem veka privukla je mnogo pažnje u svetu. Svadba je održana u Rosariju, a prisustvovao joj je veliki broj sportskih zvezda, između ostalih i Sesk Fabregas, Ćavi, Karles Pujol, Serhio Aguero, Luis Suarez...

Par je mislio na svaki detalj, pa je svadba bila veoma glamurozna, romantična i niko od prisutnih nije skidao osmeh s lica... A nasmejali su se i korisnici interneta, pre svega zbog poljupca čiji je snimak stigao do društvenih mreža.

Naime, nakon što je izgovorio sudbonosno da, Mesi je poljubio svoju dragu na veoma neobičan način, a mnogi su komentarisali da argentinski fudbaler može sve, ali da poljubi svoju dragu kako treba - ne.

BONUS VIDEO: #ESPRESO TVITER: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.