Gaskojn mrtav drogiran hteo da spasi odbeglog ubicu: Posle 14 lajni bili smo braća!

Šokantna ispovest legende

Gaskojn mrtav drogiran hteo da spasi odbeglog ubicu: Posle 14 lajni bili smo braća!

U intervjuu za jedan "ostrvski" list, legendarni "Gaza" ispričao je šta se dogodilo u noći kada je u sred policijske potere za jednim ubicom otišao na lice mesta i pojavio se sa - piletinom, konzervama hrane i štapovima za pecanje
Objavljeno: 13:48h

Legendarni engleski fudbaler, Pol Gaskojn, osim što je bio sjajan fudbaler u svoje vreme, ipak je javnosti poznatiji po skandalima, a njegovo priznanje šokiralo je ostrvske medije. Voleli su flašu više od lopte: 10 najvećih alkoholičara u svetu fudbala! (FOTO) (VIDEO) Pre pet godina, u Engleskoj se dogodio skandal kada je Raul Mot nakon izlaska iz zatvora ubio dvoje ljudi, a akcija njegovog hapšenja trajala je sedam dana. Tada se "Gaza" dosetio rešenja, da ode i "pomogne" Motu uzevši štapove za pecanje i piletinu. Kada je stigao na lice mesta, zaprepastio je policiju sa objašnjenjem zašto je tu.

- Nemam pojma šta sam j***no radio! Štapovi za pecanje i piletina? Zbog čega sve to! Pecanje je meni uvek pomagalo kada god sam bio na "lošem mestu", stoga sam smatrao da će i njemu pomoći - rekao je tada Gaskojn, a ovog puta došao do velikog otkrića. - Shvatate da sam u tom trenutku "polu urađen", sedim u dnevnoj sobi, sa šest linija "koke" na stolu. Ne shvatam mnogo, ali Raul i ja smo drugari. Još par linija i onda postajemo prijatelji. Par viskija, još par linija, onda smo postali školski drugovi - šokirao je Gaza sve sa svojim priznanjem. Nastavio je priču kako je otišao u Rotburi, mesto gde je inače pecao i koje dobro poznaje. - On je bio sakriven tamo, navikao sam da tamo idem da "iskuliram", tako da mi je područje bilo jako poznato. Već sam na 11. liniji, pa ako je u šumi hladno, shvatam da treba da mu pomognem. Kada sam stigao do 14, postao je moj brat! - rekao je Pol nakon čega je rešio da se uputi u Rotburi sa piletinom i konzervama sa hranom. Kada je stigao imao je "belo" po faci i držao je namirnice u rukama.
- Taksista me je pitao gde idemo, nakon čega sam mu rekao - pa na pecanje! Zaboravio sam šator, ali nema veze. Kada je video gde stižemo odlepio je i rekao, "Gaza" je l' si ti normalan!? Međutim, nisam se obazirao i rekao sam mu da me dovede do tamo - objašnjavao je legendarni fudbaler. Približavajući se policiji, zaustavili su ga i pitali gde je pošao, a on je odgovorio da je bio na terapiji i da može da mu pomogne. - Dolazi "pandur" do mene i kaže mi - Gaza, gde ćeš ti? Kada sam mu objasnio samo mi je rekao - idi kući. Bio sam "slomljen" jer mi se piletina ohladila. Otišao sam kući i zaspao uz flašu viskija - razočarano je opisao Gaskojn.
Kada se probudio, imao je na stotine propuštenih poziva, i šokirano gledao oko sebe, kada je uočio piletinu i viski. - Upalio sam televizor i video na "Skaju" da je Pol Gaskojn bio na licu mesta. Rekao sam sebi - "J***te, mora da sam nešto uradio! - izjadao se Gaza koji sada, nekoliko godina kasnije, uspešno vodi borbu protiv zavisnosti od kokaina i alkohola.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.