Radila je kao dadilja i prodavačica, a onda je smuvala Ronalda! I sada ima profesiju o kojoj je pre mogla samo da sanja! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/georginagio

Pogurao je Kristijano

Radila je kao dadilja i prodavačica, a onda je smuvala Ronalda! I sada ima profesiju o kojoj je pre mogla samo da sanja! (FOTO)

Heorhina Rodrigez ima novi posao kojim se bavi

Objavljeno: 13:54h

Svedoci smo vremena da je dovoljno da budete u vezi samo sa nekom poznatom ličnošću pa da steknete široku popularnost i da odjednom počnete da se bavite nekim javnim poslom, koji u nekom drugom slučaju nikada ne biste ni dobili.

Ako ništa drugo, viđamo to u Srbiji svakog dana. Koliko samo devojaka u našoj zemlji je, osim zbog učešća u rijalitijima, propevalo, prošetalo modnim pistama i završilo na televiziji samo zahvaljujući tome što su devojke poznatih sportista, muzičara ili drugih ličnosti.

foto: Reuters

Ništa drugačiji primer nije ni u svetu, a poslednji dokaz za to jeste devojka Kristijana Ronalda - Heorhina Rodrigez.

Anonimna crnokosa lepotica koja je osvojila srce najboljeg fudbalera sveta na brzinu je stigla od nepoznate devojke do devojke koja vas posmatra sa naslovnica modnih časopisa.

Da, dobro ste pročitali. Seksi Heorhina je sada i zvanično postala manekenka i model i njene fotografije osviću u editorijalima najznačajnijih modnih magazina u Španiji, a vrlo verovatno će uskoro i šetati na "Nedeljama mode" po Milanu, Parizu i Madridu.

A post shared by Kleykafe (@kleykafe) on

A nekada je radila kao dadilja u Engleskoj, da bi Ronalda upoznala iza pulta, dok je radila u "Guči" radnji u Madridu.

BONUS VIDEO: Autobus Crvene zvezde prolazi pored treninga Partizana na Zlatiboru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.