GROBAR, MAJMUN, ČAK I PUJOL! Ovi fudbaleri ne slušaju narodnjake i Šakiru, za njih važi izreka: Metal je rat! (VIDEO)
Foto: Reuters/AP/Dragana Udovičić/EPA, Georgi Licovski

SAMO JAKO, SAMO HEVI

GROBAR, MAJMUN, ČAK I PUJOL! Ovi fudbaleri ne slušaju narodnjake i Šakiru, za njih važi izreka: Metal je rat! (VIDEO)

Normalno, većina od njih su golmani, jer, kakvi bi to golmani bili kada ne bi želeli da se razlikuju od ostalih...

Objavljeno: 23:03h
Aleksa Radosavljević

Kako bi mnogi srpski istaknuti metalci rekli: "Metal je rat"!

Kada pogledate kako neki fudbaleri ginu na terenu, može se reći i: "Fudbal je rat"!

Prostom indukcijom dolazi se do zaključka "fudbal je metal", kao i "fudbaleri su metalci". Ovo drugo, nažalost, nije tačno, jer većina fudbalera sluša "sve što vole mladi", ali među njima postoji nekoliko pravih izuzetaka.

Naravno, ti izuzeci su, kako je valjda i logično, većinom golmani, jer oni uvek moraju da se razlikuju. Uvek.

Pred vama je lista najpoznatijih fudbalera (sadašnjih i bivših) koji ne slušaju Seku, Cecu, Mecu, Šakiru, Dejvida Getu i Šaka Polumentu, već slušaju Metaliku, Megadet, Det (Death), Ganse, Ajron Mejden i ostalu "crnu bulumentu".

Najlepše smo vam ostavili za kraj...

David de Hea

U intervjuu koji je dao za zvanični sajt Mančester junajteda, jedan od najboljih golmana današnjice rekao je da obožava Avenged Sevenfold i Metaliku. To ga podiže pred utakmice!

Petr Čeh

Na ovog čoveka nećemo da trošimo reči! Svi već znaju da je on pravi pravcati metalac. Podelićemo samo nekoliko njegovih video klipova na kojima svira bubnjeve uz zvukove velikih hitova.

Herman Burgos zvani "Majmun"

Što je Radiša u našoj reprezentaciji, to je legendarni Burgos u Atletiko Madridu. Temperamentni i ludi bivši čuvar mreže Jorgandžija sluša onaj pravi rokenrol, a ima i svoj bend. Njegove pesme najbolje će vam oslikati koji žanr je njemu omiljen.

Markus Haneman

Bivši golman reprezentacije SAD za muziku kaže: Što teža, to bolja! Omiljeni bendovi su mu Slipknot, Mastodon, Mašinhed. Kaže da slušanje ove muzike za njega predstavlja najbolju moguću motivaciju pred utakmice i zahvaljuje se bogu jer je "izmislio" slušalice. Poslušajte jedan od albuma njegovog omiljenog benda.

Karles Pujol

Pre pisanja ovog teksta, znali smo za svakog da je metalac, osim za Pujola. I to, on ne sluša Ganse, Metaliku i to, već sluša ni manje ni više nego "death metal" (det metal). To vam je ono što većina vas ni ne smatra muzikom, već samo dranjem. Naravno, to je daleko od istine, ali vaše je da ostanete u zabludi. Omiljeni bend mu je - NAPALM DEATH!!! Mešavina det i treš metala.

Tomaš Rosicki

Jedan od najboljih drugara Petra Čeha. Čak su i zajedno odsvirali jednu božićnu numeru, ne baš u metal fazonu, ali, gitara je gitara, Inače, Rosicki je pravi roker.

U jednom Arsenalovom božićnom spotu, u kom on svira gitaru, a Aleksis Sančez klavijature, jasno se čuje kako iz pesme "Džingl bels" prelazi u Metalikin hit "Bateri". Kraljina.

Neven Subotić

Nigde nismo mogli da nađemo šta tačno sluša, ali... Čovek jednostavno izgleda kao hevi metal frontmen. A, tako se i ponaša kada malo popije :)

Radiša Ilić

Trener golmana reprezentacije Srbije, nekada Partizana, će vam sam reći kakav je njegov muzički ukus! Metalika, Megadet, Sepultura... Tako je počeo, a sada...

BONUS VIDEO: Verbalni sukob Grobara i prvog čoveka KLS Leona Deleona u Pioniru

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.