OVO JE SESTRA ČUVENE GEORGINE RODRIGEZ! Žele samo jedno, a zajedničko im je - Kristijano Ronaldo! (FOTO)
Georgina Rodrigez, Foto: Printscreen Instagram/georginagio

bomba

OVO JE SESTRA ČUVENE GEORGINE RODRIGEZ! Žele samo jedno, a zajedničko im je - Kristijano Ronaldo! (FOTO)

Imale jasan plan

Objavljeno:

Georgina Rodrigez je zaista ima život iz snova, barem što tiče materijalnih stvari.

Nekadašnja prodavačica sada uživa u luksuzu, a obišla je i čitav svijet. Ne samo to, proslavila se, a u tome je pomogla i svojoj sestri Ivani.

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo
Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldofoto: Printscreen/Instagram

Nije tajna da Georgina i njena sestra nisu imale lako djetinjstvo.

Iako su rođene u luksuzu, njihov otac, koji je i sam bio fudbaler, prešao je na drugu stranu zakona i vrlo brzo završio iza rešetaka. Georgina i njena sestra odrasle su uz rodbinu (koju su brzo zaboravile kad su se bogato 'udale'), pogotovo nakon što im je majka poginula u jezivoj nesreći.

Imale su samo jedna drugu, a kako su same izjavile, bile su jako bliske. Nakon godina i godina raznih poslova, Georgina je uplovila u vezu s Ronaldom, a prvo što je napravila - sa sobom je povela stariju sestru.

Georgina Rodrigez
Georgina Rodrigezfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Prvo joj je bila pomoćnica, zajedno su radile na projektima i pomagale joj je oko Instagrama, a kako je rekao jedan od njenih bliskih prijatelja, Georginin jedini cilj bio je dobro "smetiti" svoju sestru.

- Georgina jednostavno voli novac, a jedino do čega joj je stalo je njena sestra. Sad kad je i njena sestra našla bogatog dečka, može odahnuti, jer ne voli deliti - ispričao je svojevremeno jedan izvor, dodavši da je najveći problem bio Ivanin izgled.

- Ivana je lepa djevojka, ali nije pazila na kilažu - dodao je.

I zaista, sestra Georgine Rodríguez godinama se borila sa svojim kilogramima, o čemu je govorila i na svom profilu na kojem je danas prati više od 650 hiljada ljudi.

Naime, Georgina je umešala svoje prste u sestrin ljubavni život.

Uspela je spojiti Ivanu i Ronaldovog prijatelja, slikara i kipara, Karlosa Garsiju, a par je zajedno od 2018. godine. Dobili su i prvo dijete - ćerku Devu.

Zanimljivo, ni Karlos ni Ronaldo ne žele se vjenčati. Barem ne još:

- Mislile su da će se venčati nakon što dobiju decu... jednostavno, morate shvatiti... brak je sigurnost... papir, prsten, zajednička imovina... To onda nije više samo 100.000 dolara za decu, pa što joj ostane... U slučaju razvoda sve se deli, a obe će profitirati jer ni Karlos nije siromašan - objasnio je tada izvor za "The Sun".

Ne znamo ima li istine u tim pričama, ali sama Georgina je u svom dokumentarcu priznala da se jedva čeka udati. Priča se i da Ronaldova sestra i majka, koje bratovu partnerku smatraju sponzorušom, ne žele Georginu videti u venčanici, a hoće li do venčanja doći, ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

00:10

RONALDO SE VRATIO U MANČESTER Portugalac sa agentom na pregovorima s Junajtedom

(Espreso/sportlife/preneo D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.