ANA RASKINULA ZBOG PORODIČNOG SKANDALA! Otac je ZAKUVAO sve - detalji porodične drame iz života srpske teniserke!
Foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

izbio haos

ANA RASKINULA ZBOG PORODIČNOG SKANDALA! Otac je ZAKUVAO sve - detalji porodične drame iz života srpske teniserke!

Prekipelo joj zbog ponašanje njegove familije

Objavljeno:

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović i nekadašnji nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, već godinama unazad žive u skladnom i harmoničnom braku.

Ana je pre braka sa Bastijanom imala nekoliko veza, a jedan od sportista koji su ukrali srce bivšoj šampionki Rolan Garosa je i srpski košarkaš - Ivan Paunić.

Ana ivanović i Bastijan Švajnštajger
Ana ivanović i Bastijan Švajnštajgerfoto: Printskrin/Instagram/anaivanovic

Njihova veza otkrivena je zahvaljujući košarkaševim brojnim tvitovima koje je posvećivao svojoj izabranici. Ipak, ani je to smetalo i rešila je da stavi tačku na celu priču.

Kako se tada spekulisalo, Ani nije prijala tola medijska pažnja usmerena na njen privatni život, a posebno kada je košarkašev otac za medije govorio o lošem odnosu koji je imao sa njim. Sve to joj je bilo previše te je putem telefonskog poziva odlučila da stavi tačku na sve i posveti se karijeri.

Ivan Paunić bivši dečko Ane Ivanović
Ivan Paunić bivši dečko Ane Ivanovićfoto: Starsport©

Paunić je svojevremeno imao osvrt na celu priču rekavši:

- Potpuno sam šokiran i zatečen, jer u priči nema ni trunke istine. Moj pravi život znaju samo moja majka, moja baka i petorica mojih najboljih prijatelja. Moji roditelji su se razveli kada sam imao tri godine. Moja majka je heroj i uvek mi je kroz život bila velika podrška. Otac nas je ostavio, pa smo morali da se preselimo kod bake Leposave, sa kojom sam proveo veći deo detinjstva. Jednu čokoladu od njega nisam dobio. Dvadeset godina ga nisam zanimao, na ulici mi se nije javljao, nije plaćao alimentaciju. I onda, kada sam počeo da osvajam medalje, došao je i rekao da bi trebalo da razgovaramo. Na kraju bih uputio još jedno veliko izvinjenje pre svega Ani i njenoj porodici, što su u prethodnih par dana morali da čitaju stvari o mojoj prošlosti koje nemaju veze sa istinom - istakao je tada Paunić.

An i Ivan su proveli tri meseca u vezi, a ona ga je ostavila putem telefona.

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

(Espreso/Srećna Republika/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.