ESPN je predvodnik revolucije u sportskom novinarstvu! Otpušteno 100 ljudi, među njima i nekoliko zvezda! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ESPN

TOTALNA ČISTKA!

ESPN je predvodnik revolucije u sportskom novinarstvu! Otpušteno 100 ljudi, među njima i nekoliko zvezda! (VIDEO)

Veliki deo javnosti ostao je potpuno zabezeknut posle ovakvog spleta okolnosti, ali ima i onih kojima to odgovara
Objavljeno: 15:21h

Kad ste mnogo moćni, mnogo vam se može. Nažalost, to je tako, i uvek će biti, a to je na svojoj koži osetilo 100 radnika giganta u medijskom pokrivanju sportskih događaja ESPN.

Svi oni su otpušteni, ali takva odluka nije doneta samo zbog smanjenja budžeta, ili nekog sličnog razloga, već jer ova američka kuća želi da uvede revoluciju.

Menadžment se za ovako težak potez odlučio, kako tvrde, jer im je neophodna promena zbog izazova u budućnosti medija.

- Neophodan deo menadžmenta podrazumeva stalno preispitavanje kako da najbolje iskoristimo svoje resurse, a to ponekad vodi do teških odluka. Kada je u pitanju naša strategija sadržaja, prikazanu prethodnih meseci spajanjem različitih preferencija kroz izdanja “Sports Center TV”, kao i kroz naš digitalni brend, moramo da idemo dalje, brže… i kao i uvek, to mora biti efektno i spretno - kažu iz ove velike sportske kuće!

- Dinamična promena zahteva veći fokus na raznovrsnosti i vrednosti, i kao rezultat, uključeni smo u proces određivanja talenata – analitičari, novinari, izveštači, pisci i svi koji mogu da izdrže igru – koji mogu da ispune zahteve. Mi ćemi pokrenuti promene, i postaviti listu talenata ove nedelje. To će uticati na ograničen broj drugih pozicija, i veliki broj novih poslova će biti otvorena za ispunjavanje novih potreba - dodaju.

BONUS VIDEO: Zvezdaši aplauzom pozdravljaju povređenog Hečera

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.