IVANA ŠPANOVIĆ JE NAČINILA PRVI KORAK: Prepoznajete li ovog dasu? (FOTO)
Vladimir Kumrić, Foto: fitnesscentershe/Instagram

opa

IVANA ŠPANOVIĆ JE NAČINILA PRVI KORAK: Prepoznajete li ovog dasu? (FOTO)

Brujalo se o njihovoj vezi

Objavljeno: 14:28h

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je odlučila da javno objavi da se razvodi od Marka Vulete sa kojim je bila u braku dve godine.

Kako je slavna sportistkinja navela ona i Marko ovo doživljavaju kao "zajednički neuspeh" i neće se ponovo oglašavati o ovoj bolnoj temi.

Poznato je da je Ivana pre braka imala dugogodišnju vezu sa Vladimirom Kumrićem, sa kojim se čak i verila, ali potom je usledio raskid.

Oni su se rastali 2018. godine, da bi naredne godine skakačica udalj uplovila u romansu sa fitnes instruktorom.

Ivana i Marko Vuleta
Ivana i Marko Vuletafoto: instagram/ivanaspanovic

Jednom prilikom Ivana je otkrila da je preuzela incijativu i stupila u kontakt sa Vladimirom, a bilo je to 2008. godine posle Olimpijskih igara u Pekingu.

- Kada sam se vratila iz Pekinga, sa društvom sam izašla u grad. Upoznali smo se, dopao mi se i odlučila sam da mu se javim sutradan. Tako je sve počelo - otkrila je svojevremeno Ivana Španović.

- Budući da se nismo poznavali, Vladimir me je najpre privukao svojim izgledom. Kako sam tih dana operisala krajnike i bila primorana da nedeljama ležim u stanu, nas dvoje smo komunikaciju nastavili porukama. Već tada sam shvatila da je on osoba koju želim bolje da upoznam. Posle nekoliko nedelja poznanstva, počeli smo da se zabavljamo - ispričala je Ivana Španović je o početku svoje veze sa Vladimirom.

Vladimir Kumrić,  desno
Vladimir Kumrić, desnofoto: fitnesscentershe/Instagram

Kao i Ivana, Vladimir je nastavio svojim putem, pronašao je srodnu dušu sa kojom je dobio dete.

On je takođe fitnes instruktor, a na njegovom Instagram profilu koji je poslovni, postoji pregršt porodičnih fotografija.

1 / 3 Foto: fitnesscentershe/Instagram

Takođe, odmah se primeti da je doživeo pravu transformaciju, pošto je pustio kosu i bradu, pa će ga mnogi teško prepoznati.

Bonus video:

02:13

JOŠ JEDNA MEDALJA, PA KRAJ! Ivana Vuleta objavila ŠOKANTNE vesti!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.