NBA drukare i zabijači noža u leđa: 15 situacija kad su saigrači cinkarili NBA zvezde ili im skidali devojke, žene, pa čak i mame! (VIDEO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, AP, Profimedia

nemaju granice

NBA drukare i zabijači noža u leđa: 15 situacija kad su saigrači cinkarili NBA zvezde ili im skidali devojke, žene, pa čak i mame! (VIDEO)

Biće vam jasno koji tim prednjači u ovim skandalima

Objavljeno:

Veze dolaze i odlaze... Da li se slažete sa tim?

Svi se sećamo skandala kada je Džon Teri zabo nož u leđa svom prijatelju i saigraču Vejnu Bridžu, ali živa legenda Čelsija nije jedini sportista koji "skida ribe" ortacima.

U NBA ligi ova pojava je toliko česta, a mi vam predstavljamo čak 15 slučajeva u kojima su zvezde uništavale veze svojim saborcima!

15. Kobi Brajant

Šekil O'Nil je imao težak razvod od svoje drage Šoni, a prilikom jednog pijanstva u baru priznao je sve.

foto: AP

Problem je nastao 2003. godine kada je Kobi bio optužen za silovanje, a u sklopu istrage Brajant je rekao da je Šek ili platio navodnoj žrtvi ili da ju je podmitio kolima da laže.

- Ja sam konj! Kobi me je uništio, zato sam se razveo! Kaže da sam joj da pare! Ja to ne radim, ja sam Šekil - grmela je legenda u baru.

14. D'Anđelo Rasel

Želeo je Rasel da se našali sa svojim prijateljem Nikom Jangom i navukao ga je da priča o svojim "švrljanjima" i tajno ga snimao.

Svašta je ispričao Nik Jang i to je bio kraj njegove veze sa popularnom pevačicom Igi Azalijom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.