"AKO HOĆEŠ, SAČEKAĆU TE U KREVETU GOLA" Slavni fudbaler iz OČAJA objavio prepisku sa BIVŠOM, sa ovim ide na sud!
Gabrijela Kavalin/Ingrid Lana/Antoni, Foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia Slično, Instagram/@djgabicavallin, Printscreen/Instagram/ingridoficial18

šta je istina?

"AKO HOĆEŠ, SAČEKAĆU TE U KREVETU GOLA" Slavni fudbaler iz OČAJA objavio prepisku sa BIVŠOM, sa ovim ide na sud!

"Pitala me da li više volim crveni ili beli donji veš"

Objavljeno: 13:26h

Antoni, krilni fudbaler Mančester Junajteda koji je podbacio u prvoj sezoni po dolasku na Old Traford, trebalo je da pokaže mnogo više u drugoj, ali nije upisao ni gol ni asistenciju na prve četiri utakmice Premijer lige, a onda je suspendovan.

Razlog je niz optužnica bivših devojaka da ih je Brazilac fizički maltretirao. Prvo je Gabrijela Kavalin podnela tužbu policiji da je Antoni u četiri navrata fizički napao. Pnda su se javile još dve bivše.

Studentkinja prava Raisa de Freitas je optužila Antonija da je u maju prošle godine napao zajedno sa Malu Ohanom, bivšom suprugom brazilskog reprezentativca Dudua.

Sve se desilo u Antonijevom džipu, a prisutan je bio i njegov frizer. Raisa navodno nije htela da učestvuje u njihovoj "zabavi" pa su je fizilki napali. Kad je fudbaler Mančestera stao na semaforu, otvorila je gepek i tako izašla napolje a motociklista koji je bio iza joj je pomogao i odvezao je u bolnicu. Navodno je takođe video sam napad i zapisao broj tablica Antonijevog džipa.

Ingrid Lana, 33-godišnja bankarka, tvrdi da je bivši as Ajaksa i oktobru 2022. gurnuo i pritisnuo uza zid kada je odbila njegov pokušaj da je poljubi.

Antoni je u svom Instagram storiju objavio niz skrinšotova dopisivanja sa Ingrid Lanom za koje kaže da su dokaz da je sve što je imao s njom bilo dobrovoljno i samo jednom, kao i da je ona prevarantkinja.

- Ne želim, ali sam primoran da objavim mali deo razgovora na WhatsApp-u sa Ingrid, što pokazuje da smo imali samo jedan sastanak, intimni i sporazumni. Ova stvar sa ovom prevarantkinjom će se rešiti na sudu!

U jednoj od poruka, osoba koja šalje poruku Antoniju mu kaže „ako hoćeš, sačekaću te u krevetu gola“.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/ingridoficial18

U izjavi za brazilsku novinsku kuću Globo, Antoni je rekao:

- Ćaskao sam sa Ingrid preko WhatsApp-a. Kada je otišla u Portugal na rođendan svog rođaka, zamolila je da dođe ovde u Mančester da me upozna, sa jasnom namerom da me intimno upozna, uključujući i pitanje da li više volim crveni ili beli donji veš.

- Kupio sam kartu i rezervisao hotel za nju. U stvari, sreo sam je u pomenutom hotelu i imali smo prisan susret uz obostrani pristanak. Iako je insistirala da se ponovo nađemo na još jednom intimnom susretu, zbog problema sa rasporedom nisam uspeo da je vidim ponovo, pošto se vratila u Brazil. Od tada je više nikad nisam sreo.

- Sve ovo što sada iznosim je nesumnjivo dokazano u WhatsApp porukama, koje jednostavno ne objavljujem u celosti da bih sačuvao pravo na privatnost. Međutim, staviću na raspolaganje odgovarajuće kanale, ako bude potrebno, da dokažem svoju nevinost, kao i da predložim nadležne reparativne radnje i zahtev za istragu - napisao je Antoni, dok Ingrid Lana odgovara da je lažov.

Ispod pogledajte i slike Gabrijele Kavalin.

Bonus video:

00:15

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.