ŠPANSKA GLUMICA TVRDI DA JE IMALA AFERU SA RONALDOM! "Kristijano mi je ukrao noći sna" (FOTO)
Sonja Monroj, Foto: Printscreen/Instagram/soniamonroyhollywood

opa!

ŠPANSKA GLUMICA TVRDI DA JE IMALA AFERU SA RONALDOM! "Kristijano mi je ukrao noći sna" (FOTO)

Jola Berokal, njena drugarica u emisiji otkrila je da je njena prijateljica bila sa Portugalcem posle jedne zabave u Madridu

Objavljeno: 13:05h

Španska glumica Sonja Monroj (50) navodno je bila u vezi sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijanom Ronaldom (38).

Jola Berokal, njena drugarica u jednoj emisiji otkrila je da je prijateljica imala nešto sa Portugalcem pre njegove veze sa Heorhinom Rodriges.

Sve je počelo na jednoj zabavi u Madridu.

- Počeli smo da razgovaramo i primetila sam flert između Ronalda i Sonje. Nakon dobrog i zabavnog razgovora, došlo je vreme za polazak. U tom su trenutku su Ronaldo i još jedan igrač rekli: "Pa, možda možemo da odemo negde kasnije." Sledećeg dana sam uzela telefon i videla da imam nekoliko poruka: "Vidi, tu smo, gde si ti?" - rekla je Jola.

Monrojeva se oglasila na Instagramu povodom ovog slučaja i kratko poručila da "Nema komentar" uz poruku da joj je "Samo potrebna ljubav".

Sonja Monroj
Sonja Monrojfoto: MARK RALSTON / AFP / Profimedia

Mediji su potom preneli da je i sama Sonja u programu "Socialite" priznala da je bila zaljubljena u sadašnjeg fudbalera Al Nasra.

- Kristijano Ronaldo mi je ukrao mnoge noći sna. Bila sam jako zaljubljena u njega, ali... tu nije moglo ništa da bude i ta priča je završena - istakla je 50-godišnja glumica i pevačica.

Bonus video:

00:39

Vrede kao Mesi ili Ronaldo: Upoznajte najneobičnije stanovnike Dohe

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.