MADAR ODUŠEVIO GROBARE: Na terenu sipa iz svih pozicija, a tek kako peva! (VIDEO)
Jam Madar, Foto: Emilija Jovanović

ZANIMLJIVI SNIMCI

MADAR ODUŠEVIO GROBARE: Na terenu sipa iz svih pozicija, a tek kako peva! (VIDEO)

Veselo raspoloženje sa terena prenosi si se na same košarkaše i van njega

Objavljeno: 00:20h

Košarkaši Partizana ove sezone beleže fenomenalne rezultate u Evroligi gde su na pragu plasmana u Top 8 fazu i imaju šansu da je "zgrabe" već po okončanju današnjih utakmica u slučaju da ili Baskonija ili Žalgiris dožive poraz, odnosno ukoliko crno-beli sutra budu upisali trijumf.

Već nekoliko puta ove sezone moglo se primetiti kako je atmosfera u redovima tima Željka Obradovića na fenomenalnom nivou, a što se ogleda u zajedničkim proslavama sa navijačima po završetku utakmice, kao i odličnom odnosu koji košarkaši imaju sa svima kojima su crno-bele boje u srcu.

Veselo raspoloženje naravno utiče i na same košarkaše, pa je tako na društvenim mrežama isplivao interesantan snimak na kojem se vidi kako je Jam Madar u zagrljaju jednog navijača i sa mikrofonom u rukama izvodi jednu pesmu.

Pored toga što u poslednje vreme "sipa" sa svih pozicija i pogađa šuteve sa distance u velikim procentima, sjajni Jam je pokazao da ima i druge talente, a na Tviteru su navijači proglasili da Partizan "ima najbolje pevače među košarkašima".

I sam Madar je nekoliko puta isticao da jako voli da peva, a u video snimku možete poslušati kako to izgleda u njegovoj izvedbi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.