CRNI STEFANOSE, ZAR MLAĐEM BRATU? Petros muvao NAJLEPŠU FUDBALERKU SVETA, a onda se umešao stariji Cicipas! (VIDEO)
Petros i Stefanos Cicipas/Ališa Leman, Foto: EPA/Fazry Ismail, Instagram/alishalehmann7

skinuo mu vrh ribu?

CRNI STEFANOSE, ZAR MLAĐEM BRATU? Petros muvao NAJLEPŠU FUDBALERKU SVETA, a onda se umešao stariji Cicipas! (VIDEO)

Taman kada smo mislili da je mlađi Cicipas napravio proboj, Stefanos se umešao u "igru"

Objavljeno:

Stefanos Cicipas je i dalje treći teniser sveta iako je beležio prilično slabe rezultate nakon što je impresionirao u Melburnu i izborio svoje prvo finale Australijan opena (izgubio od Novaka Đokovića).

Pisali smo tom prilikom o zanimljivom odrastanju grčkog tenisera kome je otac Apostolos spasao život, a i on i majka Julija su bili igrači "belog sporta", a deda Sergej Salnjikov osvajač zlatne olimpijske medalje u fudbalu 1956. igrajući za Sovjetski Savez.

Stefanos ima i dva mlađa brata koji su takođe teniseri, a jedan od njih, Petros Cicipas, na sličan način kao stariji i poznatiji brat je pokušao da zadobije simpatije jedne slavne lepotice.

Naime, Stefanos je posle jedne pobede na AO tokom intervjua na terenu sa Džimom Kurijerom izjavio kako mu je omiljena glumica Australijanka Margo Robi.

- Bilo bi lepo kada bismo je videli ovde - rekao je Cicipas, posle čega je stiglo pitanje Kurijera:

- Da li ti to zvanično šalješ pozivnicu Margo Robi? Želim da budem potpuno jasan - rekao je legendarni teniser. Stefanos je bio potpuno jasan, razrešio je sve jednom rečju.

- Definitivno - odgovorio je on na oduševljenje publike.

Krajem februara, Petros (22) je oprobao sličan recept kada je u pitanju Ališa Leman, nezvanično najlepša fudbalerka sveta.

1 / 12 Foto: Profimedia

Ona se slikala na teniskom terenu sa reketom u ruci, a Petros je u komentaru na njenoj Instagram objavi pitao:

- Hajde da igramo u miksu?

Postao je brzo mladi teniser meta podsmeha po inostranim medijima, ali i društvenim mrežama, ali onda se dogodio preokret u celoj priči.

Tri dana nakon njegovog komentara, kada je čitava stvar već postala viralna, zanosna Švajcarkinja je odlučila da odgovori i da prihvati poziv Grka.

- Ajmo - napisala je Ališa uz smajli i emotikon reketa.

I taman kada smo mislili da je mlađi Cicipas napravio proboj, Stefanos se umešao u "igru". Poslao je potpisan reket kao poklon Ališi Leman, a ona mu je uzvratila.

Stefanos Cicipas je na dar dobio njen dres Aston Vile u kom je trenirao pred masters u Monte Karlu gde je slavio u poslednje dve godine.

Da li će bar jedan od braće Cicipas dobiti nešto više od dresa, ili možda već jeste? Možda saznamo uskoro pošto braća definitivno vole javnu komunikaciju sa plavokosim lepoticama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.