NEJMARU BIVŠA OPROSTILA PREVARU, ON SE JAVIO SRPSKOJ PEVAČICI: Dve Balkanke su već u njegovoj kolekciji! (FOTO)
Nejmar/Bruna Bjankardi, Foto: EPA-EFE/Neil Hall, Društvene mreže

razuzdan

NEJMARU BIVŠA OPROSTILA PREVARU, ON SE JAVIO SRPSKOJ PEVAČICI: Dve Balkanke su već u njegovoj kolekciji! (FOTO)

Prelepa Bruna i dalje otkida na Brazilca, ali on se teško kontroliše

Objavljeno:

Brazilski fudbaler Nejmar proslavio je pre nedavno svoj 31. rođendan u Parizu, gde godinama živi i nastupa za tamošnji Pari Sen Žermen, a zahvaljujući ovom povodu saznali smo za novosti u njegovom ljubavnom životu.

Kao što ume, as PSŽ-a je napravio veliku žurku na kojoj je okupio svoje prijatelje, porodicu i kolege i u velikom stilu proslavio svoj veliki dan. Ipak, Nejmar je na Instagramu podelio samo fotografiju na kojoj ga vidimo kako gasi svećice na torti u društvu svog sina Davija Luke.

Međutim, uskoro smo saznali da je njegovom slavlju prisustvovalo mnogo poznatih lica, a među njima se našla i influenserka Bruna Bjankardi, s kojom je Nejmar bio u vezi do prošle godine.

Sudeći po njenoj objavi, oni su se pomirili, pošto je Bruna na Instagramu podelila dve fotografije s omalenim fudbalerom i uputila mu emotivnu poruku.

- Srećan rođendan, lepi. Danas sam ti rekla sve. Stavljam ovu sličicu ovde samo da se zna - počela je Bruna.

Ona je poželela Nejmaru da mu naredna godina bude srećna, da uvek ima razloga za slavlje, da daje golove i bude zdrav, a imala je i želju koja se odnosi na njihovu ljubav.

- Neka Bog nastavi da čuva našu vezu. Volim te. Uvek možeš da računaš na mene - poručila je lepotica, a Nejmar joj je odgovorio kratko, ali jasno:

- Volim te.

Podsetimo, par je počeo da se viđa 2021. godine, a u avgustu 2022. Bruna Bjankardi je objavila da Nejmar i ona više nisu zajedno.

- Uvek sam se bavila samo svojim poslom, kao što znate, ali pošto o meni uvek kruže tračevi, radije bih da sama jasno kažem da već neko vreme nisam u vezi. Ne verujte svemu što čujete. I dalje su mi mnogo dragi i on i njegova porodica - istakla je Bruna na Instagramu.

Kako su pisali strani mediji, šuškalo se da je Nejmar prevario Brunu s neimenovanom devojkom na žurci i da je ona zato raskinula s njim.

- Spakovala se i ostavila ga pre nego što je svanulo - otkrio je izvor blizak paru.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/brunabiancardi

Tokom dana sreće, Nejmar i Bruna su bili nerazdvojni, navodno su se verili, a Brazilac je u jednom od retkih komentara o svom privatnom životu priznao da je srećan s lepoticom.

NE VALJA SE SAMO PO TERENU - NEJMAROVA VRH KOLEKCIJA BIVŠIH: Ne zna se koja je VRELIJA, tu su i 2 Balkanke! (FOTO)

Nakon što su raskinuli, Nejmar je povezivan s više devojaka popularnih na Instagramu, a najčešće se pričalo da je u ljubavi sa trendseterkom Džesikom Turini, koja ga je podržavala na Svetskom prvenstvu u Kataru i, navodno, provela s njim doček Nove godine.

U domaćim medijima pisalo se i o tome da se fudbaler putem Instagrama obratio našoj pevačici Teodori Džehverović, koja se pohvalila da joj je Nejmar poslao emodži aplauza.

- Idem da padnem u nesvest - našalila se pevačica.

teodora dzehverović
foto: Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Evropski mediji su pisali i kako se Nejmar kratko viđao sa balkanskom lepoticom Sorajom Vučelić.

Navodno su se oni provodili na Ibici, a tadašnji fudbaler Barselone je, prema ovim tvrdnjama, slao svoj privatni avion po Soraju kako bi bili zajedno.

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.