NEJMAROVA MAJKA BILA JE "META" NJEGOVOG PRIJATELJA: Ljubila je 22 godine mlađeg koji je pre nje VOLEO MUŠKARCE!
Nejmarova majka, Foto: Printscreen/Youtube/nadine.goncalves

svašta se dešavalo

NEJMAROVA MAJKA BILA JE "META" NJEGOVOG PRIJATELJA: Ljubila je 22 godine mlađeg koji je pre nje VOLEO MUŠKARCE!

Međutim, činjenica je da je i Nadin pomalo majstorica za skandale kao i njen sin

Objavljeno: 20:01h

Nejmar nikad nije krio koliko je vezan za majku koja je, baš poput sina, pravi majstor za skandale, ponajviše zbog veze sa mlađim muškarcima.

Slavni brazilski fudbaler proslavio je praznike u krugu porodice, a sudeći po fotografijama, u njegovom domu bilo je više nego veselo.

Društvo se zabavljalo uz dobru muziku, a u jednom trenutku pozirali su 'rugajući se', što je fudbaler i objavio na svom Instagramu.

- Želim da se zahvalim Bogu što je doveo ove ljude u moj život. Prvi Božić van Brazila... Hvala vam što ste bili sa mnom. Volim vas. Srećan Božić - napisao je, a potom objavio i snimak na kojoj pleše sa najbitnijom ženom u njegovom životu - majkom.

Naime, nije tajna da za Nejmar važi za velikog ženskaroša među fudbalerima. Na listi devojaka sa kojima je bio našle su se brojne lepotice - od UFC borkinja pa do manekenki. Zanimljivo je da su mu jedno vreme posebno bile zanimljive i devojke sa Balkana.

Tako je svojedobno zbog starlete Soraje slao privatni avion kako bi mu se pridružila u Barseloni, a lepu hrvatsku manekenku Nataliju Barulih 'preoteo' je čuvenom zavodniku Malumi.

Međutim, dani ludovanja sad su iza njega i pokraj svih žena koje su prošle kroz njegov život, niko nije mogao nadmašiti njegovu ljubav prema majci Nadin Gonsalveš koja je bila i ostala njegova najveća podrška.

Međutim, činjenica je da je i Nadin pomalo majstor za skandale kao i njen sin. Tako je svojevremeno punila medijske stupce vezom sa 22 godine mlađim manekenom Tijagom Ramosom.

Kako se pisalo, mladi lepotan poznat je po brojnim vezama s muškarcima, što nije bilo važno Nadin, koja mu je pružila novu priliku nakon kraćeg prekida. Prekid je uslijedio nakon što je tada 52-godišnja Nadin otkrila da se 23-godišnji Tijago 'zabavljao' sa Nejmarovim ličnim kuvarom Maurom.

Na sve to, isplivalo je i da je Tiago Ramos prethodno bio u vezi i sa još nekoliko osoba istog pola. Te vesti su stigle i do Nadin koja je, što po ličnom izboru, što na insistriranje članova porodice odlučila da prekine vezu. Međutim, Nadin je shvatila da joj je Tiago previše prirastao srcu i primila ga nazad u svoj dom.

Romansa, ipak, nije nastavila onako kako je zamišljala. Naime, nesrećni dečko je završio u bolnici zbog velike posjekotine na nadlaktici, a lokalni mediji javljaju da je to bila posledica burne svađe sa Nejmarovom majkom. Portparol gospođe Gonsalveš tada je pokušao da smiri situaciju, bar medijski.

'Dogodila se nesreća u kući. Nadin je smatrala da je najbolje pozvati hitnu pomoć. S Tiagom je sve u redu', rekao je tada.

Iako su se pomirili i najavili venčanje, između njih očito i dalje vladaju nerešeni računi.

'Jedan su pokušali rešiti tada, ali prekinuo ih je odlazak u bolnicu', izjavio je tada izvor blizak paru. Romansa je okončana prošle godine kad je navodno ovog puta Tiago napao nju, mada se maneken kasnije oglasio na mrežama i u lajv prenosu pokazao povrede koje mu je nanela Nejmarova majka koja ga je, kako je tada govorio 'zamalo ubila'.

Nadin je, inače, 25 godina bila u braku sa Vagnerom Ribeirom, Nejmarovim ocem i agentom, pre nego što su se rastali 2016. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.