Najsrećniji čovek na svetu: Prelepa teniserka ispunila obećanje i izvela hrabrog momka na sastanak! Čik pogodite gde? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/geniebouchard

Možda se rodi ljubav

Najsrećniji čovek na svetu: Prelepa teniserka ispunila obećanje i izvela hrabrog momka na sastanak! Čik pogodite gde? (FOTO) (VIDEO)

Eženi Bušar je bila izuzetno zadovoljna kako je proteklo njihovo prvo druženje nakon dopisivanja na Tviteru
Objavljeno:

Ona je pre toga gostovala u jednom "tok šou", gde je najavila da će izaći na sastanak, a onda je i tokom pauze između mečeva rekla za televiziju kako napreduje njihovo upoznavanje.

- Došla sam u Njujork na fotografisanje za "Sports Ilustrejted" i pomislila bolje da se sastanak dogodi što pre, a ne kasnije. Pomislila sam večeras je utakmica i to mi je zvučalo kao odlična ideja. Znala sam da ovako može biti manje "čudno" nego da izađemo samo nas dvoje na večeru, jer se ne poznajemo - ispričala je Bušarova i dodala da za sada sve ide odlično i da će možda nastaviti da se viđaju.

Naravno, ona je sve vreme obaveštavala svoje pratioce na društvenim mrežama šta se dešava na sastanku, a posle meča ju je oduševio kada je rekao da je to najbolji sastanak na kome je ikada bio.

Tako da ko zna, možda se između njih zaista i rodi ljubav.

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

BONUS VIDEO: Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.