"NE BUDITE GLUPI, LEBRON JE PRELJUBNIK!" - Sofija optužila najveću NBA zvezdu da godinama vara ženu - evo kako!
Lebron Džejms/Sofija Frenklin, Foto: instagram/lebron, Printscreen/Instagram/vsofiafranklyn

auuh

"NE BUDITE GLUPI, LEBRON JE PRELJUBNIK!" - Sofija optužila najveću NBA zvezdu da godinama vara ženu - evo kako!

Frenklin u svom podkestu često govori o slavnim ličnostima, a ovog puta meta je bio jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms

Objavljeno:

Američka influenserka Sofija Frenklin saopštila je u jednom podkestu kako je najveća NBA zvezda Lebron Džejms u nekoliko navrata prevario suprugu Savanu i otkrila je način na koji košarkaš Los Anđeles Lejkersa dolazi do devojaka.

Frenklin u svom podkestu često govori o slavnim ličnostima. Otkriva njihove tajne, a ovog puta meta je bio jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms.

Na tu temu je razgovarala s pevačem grupe 'Maroon 5' Adamom Levinom, koji je sve više u šoubiz industriji, a sve manje se bavi muzikom.

- Ne budite glupi! Ti si poznat, Adame, znaš kako to ide. Ja nikada nisam bila pozvana, ali moje prijateljice jesu - rekla je influenserka, koja je potom otkrila kako slavne ličnosti poput Lebrona dovlače devojke u svoj krevet.

- Telohranitelji dođu do devojaka i pitaju da li žele sa njima kući ili na neko drugo mesto. One potpišu ugovor o poverljivosti, kako ništa ne bi izašlo u javnost.

Onda se dotakla "Kralja".

- Lebron, isto sranje. Stalno pravi razne žurke na kojima se potpisuje "NDA" (ugovor o poverljivosti). Šta, nisi znao da je Lebron preljubnik? - iznenadila se Sofija.

@sofiafranklyn If ur gonna cheat.. at least have some respect and LOWER UR FUCKING VOICE ADAM #lebronjames #leonardodicaprio #cheater #adamlevine ♬ original sound - Sofia Franklyn

Njene optužbe izazvale su pravu buru na društvenim mrežama. Navijači su mahom stali u odbranu slavnog košarkaša. Smatraju da Sofija zbog popularnosti izmišlja priče o NBA zvezdi.

Inače, Lebron i Savana Džejms važe za jedan od najskladnijih parova slavnih ličnosti koje je svet video. Njihova ljubav traje još od srednje škole, a poznati košarkaš ne propušta priliku da istakne da mu je supruga najveća ljubav, oslonac i najbolji prijatelj. Venčali su se 2013. godine i imaju dva sina i ćerku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.