NAJBOLJI GOLMAN SVETA JE NEZASITI ŽENSKAROŠ: Varao TRUDNU devojku, 'tešio' lepoticu SAIGRAČA, zaveo i KOMŠINICU!
Tibo Kurtoa i mali deo "kolekcije", Foto: Društvene mreže

ne može da stane

NAJBOLJI GOLMAN SVETA JE NEZASITI ŽENSKAROŠ: Varao TRUDNU devojku, 'tešio' lepoticu SAIGRAČA, zaveo i KOMŠINICU!

S obzirom da je napunio 30 godina i da je sa prelepom Mišel već više od godinu dana, možda se Tibo Kurtoa konačno "smirio"? Da se ne zalećemo...

Objavljeno: 12:35h

Tibo Kurtoa je u ponedeljak konačno dobio jednu pojedniačnu nagradu kao dokaz svoje vrhunske klase i krunu svih timskih trofeja za koje je on često bio ključni deo svojih ekipa.

Za tiutle Real Madrida u Ligi šampiona, La Ligi i Superkupu Evrope, realno je bio najzaslužniji uz fenomenalnog kapitena Karima Benzemu, koji je dobio "Zlatnu loptu", a Kurtoa je morao da se zadovolji nagradom "Lav Jašin" za najboljeg golmana.

Tibo Kurtoa
foto: EPA/Mohammed Badra

Belgijanac (30) je ipak istakao razočaranje činjenicom da je tek sedmi u poretku za Zlatnu loptu i rekao kako je praktično nemoguće da je neki čuvar mreže osvoji.

Ali, van terena on nemilosrdno osvaja ženska srca, i u tome mu nema premca. Pogledaćemo sada koje je sve lepotice Tibo Kurtoa zavodio, a da se za njih zna.

Karoline Lajnen

Kurtoa je u svoju kolekciju uvrstio čak i bivšu devojku saigrača iz prvih dana u Genku, a onda i u Čelsiju i reprezentaciji Belgije, Kevina de Brajnea.

Karoline Lajnen je 2014. godine izašla u javnost sa detaljima o aferi sa Kurtoom, tvrdila da joj je golman bio uteha nakon što ju je sam De Brajne već navodno prevario sa prijateljicom.

Karoline je otkrila da je prevarila De Brajnea sa Kurtoom 2012, dok su obojica bili na pozajmicama van Čelsija.

- Kevin me je prevario i pomislila sam ’Zašto i ja to ne bih uradila?' - objasnila je Lajnen. Okej...

Rečeno je da je De Brajne bio "razoren" ovim saznanjem, ali su od tada igrali jedan sa drugim 70 puta za reprezentaciju Belgije. Prema portparolu selekcije, Tibo i Kevin se sada smeju tome!

Marta Dominges

Sledeća Kurtoina devojka, Marta Dominges, rodila mu je ćerku Adrijanu maja 2015. kada je imao 25 godina. Aprila 2017. Tibo je šokirao javnost jer je ostavio Martu dok je bila u osmom mesecu trudnoće!

Manekenka mu je ubrzo rodila sina Nikolasa, a pretpostavlja se da je to bio jedan od razloga Tiboovog prelaska u Real i povratka u Madrid da bi bio bliže deci.

Veza sa Martom bila je opterećena glasinama o varanju, a jedna konobarica tvrdila je da je Kurtoa prevario Domingesovu sa njom 2014, da bi belgijska manekenka Emili Fanhute izjavila da su imali vezu godinu dana kasnije.

Britni Gastino

Tokom Kurtoine poslednje sezone u Čelsiju, 2017/18, belgijski golman je povezivan sa američkim modelom i prijateljicom Kim Kardašijan, Britni Gastino.

Par je prvi put prikazan kako se ljube u zajedničkom noćnom izlasku nakon sastanka u hotelu u Los Anđelesu u julu 2017, prema The Sun-u.

Navodi se da su ostali u vezi do dela 2018. godine. Među bivšim momcima Gastinove se izdvaja osvajač rekordne 23 zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Majkl Felps.

Elsa Isak

Dve godine nakon Kurtoinog rastanka sa Martom Dominges, Dejli Star je otkrio da je imao tajno ljubavno dete sa svojom udatom komšinicom, modnim dizajnerom Elsom Isak, i to dok je Dominges bila trudna sa njihovim drugim detetom.

Prijatelj je rekao: - Kad bi Tiboova pošta završila kod Else, on bi došao i pozvonio da se zahvali. Mislila je da je vrlo ljubazan. Onda bi je zamolio za kafu i ona je pomislila: 'Zašto ne?'

- Onda je jednog dana primetila kako je gleda. Marta Dominges, njegova devojka, bila je trudna u to vreme. Elsa to nije cenila.

- Izgledao je kao da želi nešto od nje, fizički a ne emotivno. Počeli su da se viđaju u tajnosti.

- Odlazila je u hotel noć uoči utakmica Čelsija. Imala je drugu sobu na drugom spratu. Tako su se videli. To su uradili osam ili 10 puta.

Tibo Kurtoa
foto: EPA/Yoan Valat

Tamnoputa Elsa Isak se rastala od svog muža nakon afere, a pre nego što je rodila sina Enca u septembru 2017, istog meseca Kurtoa je potvrdio da se razišao od Marte.

Alba Kariljo

Naredni Kurtoin ulov bila je atraktivna televizijska voditeljka Alba Kariljo, inače bivša supruga tenisera Felisijana Lopesa, od koga se razvela 2017. godine.

Sa Tiboom je bila u vezi od Božića 2019. kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.

Međutim, ona je brzo dosadila Belgijancu i već marta te godine javno je ponizio poručivši da njih dvoje nikada neće biti zajedno, jasno pokazujući da je i nju shvatao samo kao običnu šemu.

Da baš nema zadrške, Kurtoa je pokazao tako što je bez pardona počeo da se nabacuje Albinoj koleginici, atraktivnoj Liz Emilijano putem Instagrama.

Tibo Kurtoa, Liz Emilijano, Alba Kariljo
foto: Printscreen/Instagram/lizzzev/EPA/Facundo Arrizabalaga/Printscreen/Instagram/albacarrillooficial

Inače, seksi Alba ima sina iz braka sa Lopesom, a svojevremeno je od tenisera tražila čak i milion evra "odštete" za razvod.

Maika Rivera (?)

Početkom 2021. je objavljeno da je golman Reala u ljubavnoj vezi s rijaliti zvezdom Maikom Riverom.

Ugledna "Marka" je tad objavila da su belgijski zavodnik i Rivera u ljubavnoj vezi već neko vreme. Zanosna plavuša je postala poznata u Španiji nakon što je učestvovala u rijaliti emisiji "Ljubavno ostrvo".

Majka Rivera
foto: Printscreen/Instagram/maii_rg

Mnogi mediji širom Španije su preneli informaciju da su njih dvoje već neko vreme u ljubavnoj vezi, ali se Rivera oglasila na Instagramu kako bi demantovala ove priče.

- To je laž! Jedna velika laž. Nije istina da sam u vezi s Kurtoom. Nemam nikakve veze s njim. Ovim pisanjem ste povredili mene, ali i moju porodicu i prestanite više pisati i izmišljati takve laži - rekla je, između ostalog, Rivera.

Kad je neko tako "efikasan" kao Tibo Kurtoa, počnu da mu se pripisuju i izmišljeni poduhvati, tako to ide...

Mišel Gerzig

Kurtoa se sada zabavlja sa izraelskim modelom Mišel Gerzig, a njihova veza je postala javna u avgustu 2021.

Tibo je primećen na jahti sa 23-godišnjom manekenkom na Ibici nakon što je Belgija ispala sa EURO-a prošlog leta.

1 / 4 Foto: Instagram.com/Printscreen

Prelepa Izraelka redovno deli slike na kojima prisustvuje utakmicama Real Madrida sa svojih 363.000 pratilaca na Instagramu.

Pratila je Kurtou i na svečanosti dodele Zlatne lopte.

1 / 3 Foto: EPA/Mohammed Badra

S obzirom da je napunio 30 godina i da je sa Mišel već više od godinu dana, možda se Tibo Kurtoa konačno "smirio"? Da se ne zalećemo...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.