Šta ćete pre gledati? Dokumentarac o Ronaldu ili novog Džejmsa Bonda? (FOTO) (VIDEO)

u isto vreme će biti u bioskopima

Šta ćete pre gledati? Dokumentarac o Ronaldu ili novog Džejmsa Bonda? (FOTO) (VIDEO)

U ponedeljak uveče u Londonu premijerno je prikazan novi film o Kristijanu Ronaldu
Objavljeno: 22:01h

U ponedeljak uveče u Londonu održana je premijera dokumentarnog filma o Kristijanu Ronaldu. Bila je ovo prilika da se neka od velikih fudbalskih imena okupe na istom mestu, a najzanimljiviji je bio ponovni susret Ronalda i njegovog fudbalskog oca, Aleksa Fergusona. U filmu je sniman Ronaldov život u proteklih 14 meseci, pa će svi fanovi napadača Real Madrida moći da zavire u njegovu privatnost i videti kako izgleda njegova svakodnevnica. Sada ga još više mrze: Frustrirani Ronaldo s leđa pesnicom udario protivnika! (VIDEO)

Film uključuje intervjue sa njegovom bliskim saigračima, kao i sa svim osobama koje su važne u njegovom životu. Najinteresantnija scena filma je kada njegova majka, Maria Dolores, izjavljuje da je htela da abortira kada je bila trudna sa Kristijanom, ali da joj Bog nije dozvolio.
Twitter/Cristiano Ronaldo
Producentska kuća koja je radila na ovom filmu radila je već dokumentarce o Airtonu Seni, kao i o Ejmi Vajnjaus. Zanimljiva je činjenica da je film plasiran u isto vreme kada se u bioskopima može gledati novi film o Džejmsu Bondu - Spektra.
- Nadam se da će posle ovog filma, svi navijači početi objektivno da gledaju na mene. Ljudi vole da gledaju dokumentarce, zato što u njima ne postoje fikcija i manipulacija, već samo realnost - rekao je Ronaldo.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.