"K'O DA SI SE IZ RATA VRATIO..." - Lepa Mina se šokirala kad je videla KRVAVOG muža! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

Šta je ovo?

"K'O DA SI SE IZ RATA VRATIO..." - Lepa Mina se šokirala kad je videla KRVAVOG muža! (FOTO)

Jedan od junaka Realove pobede nad Atletikom doneo kući dres natopljen krvlju

Objavljeno:

U gradskom derbiju Fudbaleri Reala savaldali su Atletiko (2:1). Ovaj meč su kao i inače obeležili fudbaleri Dijega Simeonea svojim grubim startovima. Zna se da je Atletiko iz Madrida, predvođen argentinskim stručnjakom, važi za "mesarsku" ekipu i da nikome nije ugodno da igra protiv njih, a to je potvđeno i sinoć.

Jedna od žrtava borbenih igrača Atletika bio je urugvajski fudbaler Federiko Valverde, vezni igrač koji u poslednje vreme nosi Realovu igru. Izborio se za jednog od najbitnijih igrača tima, često igra i kao desno krilo, a golove postiže kao na traci. Zatresao je i mrežu "Jorgandžija", pa je možda baš zbog toga kući došao krvav!

Njegova žena Mina Bonino, inače strastvena ljubiteljka fudbala, "pohvalila" se na Instagramu dresom koji je Fede doneo kući sa utakmice. Na njemu se vide tragovi krvi, a izabranica Urugvajca imala je samo jedno pitanje - "Šta je ovo, da li dolaziš iz rata?".

Ovako izgleda Mina Bonino:

Ne možemo reći da je Mina preterala. Dijego Simeone i njegovi fudbaleri svaku utakmicu shvataju kao rat, pa se u skladu sa tim i ponašaju.

Poznati su po čvrstoj odbrani, ulasku u duele bez kompromisa i faulovima koji često izaziva mnogo komentara na društvenim mrežama. Istina, u derbiju protiv Reala nisu bili toliko ratoborni.

Žute kartone dobili su samo Reinildo i Koke, dok je rezervista Ermoso isključen u samom finišu susreta nakon što je za nekoliko minuta dva puta opomenut - drugi put možda i prestrogo.

Pogledajte Valverdeov dres:

Federiko Valverde
foto: Printscreen Instagram/MinaBonino

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.