HVATAO IH ZA ŠTA JE HTEO! Skandal u Italiji, NEOBUZDANI direktor Juventusa u akciji sa 3 polugole devojke! (VIDEO)
Pavel Nedved uživa u društvu devojaka, Foto: Printscreen/twitter/@JUVEARGENTINA__

razuzdana žurka

HVATAO IH ZA ŠTA JE HTEO! Skandal u Italiji, NEOBUZDANI direktor Juventusa u akciji sa 3 polugole devojke! (VIDEO)

Ruke su mu čvrsto držale njene grudi

Objavljeno: 10:48h

U četvrtak je boravio u istanbulu na žrebu Lige šampiona, u subotu je gledao svoj Juventus protiv Rome iz lože, a već u nedelju veče direktor Bjankonera Pavel Nedved našao se u centru skandala zbog jednog eksplicitnog video snimka.

Naime, snimak se pojavio 24 sata posle meča između Juventusa i Rome (Dušan Vlahović dao gol za domaćina) i vrlo brzo je postao viralan, jer se na njemu vidi kako Nedved provokativno đuska sa tri žene.

NAJZGODNIJA FUDBALSKA SUTKINJA: Igrači jedva čekaju da svira faul, navijači POLUDE kad je vide u dresu! (VIDEO)

Kada kažemo provokativno, to se najviše odnosi na scenu kada se jasno vidi kako Nedved rukama čvrsto hvata za grudi jednu od devojaka - prvu u redu, dok u pozdini "gruva" muzika.

Nedved je trenutno slobodan čovek, barem na papiru, s obzirom na to da se raveo od supruge. Međutim, mediji su u poslednje vreme pisali o njegovoj potencijalnoj emotivnoj vezi sa popularnom pevačicom i glumicom Darom Rolins.

Dara na svojim društvenim mrežama ima nekoliko zajedničkih fotografija sa Nedvedom, a odalo ih je i to što je pevačica u opisu stavljala srce. S druge strane, Čeh kao da se našao na udaru "određenih struktura" pošto su se na mrežama pojavile i fotografije na kojim se vidi kako čovek sličan Nedvedu pijan ide ulicom i tetura se.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.