DOBILA OTKAZ, PA POČELA DA SNIMA VIDEE ZA ODRASLE! Nikada nije zažalila, a ni njeni fanovi! BIĆE VAM JASNO ZAŠTO
Madlen Rajt, Foto: instagram/madelene_wright

ona je bomba!

DOBILA OTKAZ, PA POČELA DA SNIMA VIDEE ZA ODRASLE! Nikada nije zažalila, a ni njeni fanovi! BIĆE VAM JASNO ZAŠTO

Atraktivna fudbalerka znala da iskoristi situaciju u svoju korist

Objavljeno: 17:42h

Engleska fudbalerka Madlen Rajt je loptu i fudbalski teren zamenila karijerom influenserke na stranicama za odrasle nakon što je dobila otkaz u klubu.

Naime, Madlen je pre dve godine na društvenim mrežama objavila snimak u kojoj pije šampanjac za volanom skupocenog automobila zbog čega je dobila otkaz iz Čarlton Atletika.

1 / 5 Foto: madelene_wright/Instagram

Iako je video brzo uklonjen, klub je saznao za snimak zbog čega je odmah reagovao i dao fudbalerki do znanja da ovakvo ponašanje neće tolerisati.

- Sve se dogodili jako brzo, kontaktiralo me mnogo sportskih brendova, kao da je to bio kraj jedne, a početak druge karijere - objasnila je Rajt.

Broj pratitelja na Instagramu rapidno joj je porastao na 250.000 pratilaca, a prošle je godine probala i sa "Onlyfans" što se pokazalo kao odlična ideja za unosnu zaradu.

- Nisam to htela odmah da radim zbog reputacije koje nosi, ali kad sam pogledala pluseve i minuseve i radila to godinu dana, znala sam da sam donela pravu odluku. Za godinu dana zaradila sam 600.000 evra, ne mogu da lažem, to je u potpunosti promenilo moj život.

- Volela sam Čarloton, svoje trenere i ekipu pa me odluka kluba da me otpusti pogodila. Nakon što sam otpuštena sam počela da razmišljam hoću li opet moći igrati i na kojem nivou, i hoće li me neki od klubova hteti. Bilo mi je jasno koliko sam ljudi razočarala. Uz svoje treninge, trenirala sam i devojčice i deci sam bila uzor- rekla je Rajt.

- Osećala sam se pogrešno, bila sam osramoćena i razočarana u sebe jer sam se pokazala u tom svetlu.

Madlen je u jednom trenutku najavila povratak na teren, ali prihodi koje ima zahvaljujući popularnoj stranici za odrasle puno su veći od onih koje imaju fudbalerke.

- Prve godine sam zaradila pola miliona funti. Neću lagati, moj se život potpuno promenio. Mogla sam sebi da priuštim samostalan život, da putujem i uživam u brojnim luksuznim stvarima - zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.