FRICOVA DEVOJKA UKRALA ŠOU: Navijali su za Amerikanca samo da bi opet gledali PRELEPU PLAVUŠU! (FOTO)
Magnet za muške poglede: Morgan Ridl, Foto: Profimedia, printscreen/instagram/ moorrgs

KAO DA VEĆ NIJE DOVOLJNO VRUĆE

FRICOVA DEVOJKA UKRALA ŠOU: Navijali su za Amerikanca samo da bi opet gledali PRELEPU PLAVUŠU! (FOTO)

Na meč jedošla u kratkoj haljini, koja nije ostavila mnogo mašti na volju.

Objavljeno: 15:47h

Američki teniser Tejlor Fric poražen je od povređenog Rafaela Nadala posle velike borbe u pet setova u odlučujućem taj-brejku, u četvrtini finala Vimbldona, ali ne mora da brine, jer ima ko da mu pruži utehu.

Naime, sa tribina ga je kao i uvek žustro bodrila atraktivna plavuša Morgan Ridl koja verovatno nije promakla nijednom muškom oku.

1 / 4 Foto: Instagram/moorrgs

Blistala je u elegantnoj letnjoj haljini, a kao i prethodnih dana svaki put kad bi ustala, gledaoci oko nje su se divili njenoj savršenoj figuri.

Inače, Morgan je rođena u Kaliforniji, ima poljske korene, a inače je Instagram influenserka, kao i menadžer u svetu mode.

Često na svom profilu objavljuje provokativne fotografije, a Fricu, koji je sa njom u vezi od 2020. godine, to očigledno ne smeta.

Inače, Tejlor je svojevremeno već bio oženjen, a u bračne vode uplovio je još 2016. godine, kada je imao 18 godina, sa teniserkom Rakel Pedrazom. Godinu dana kasnije dobili su i sina Džordana.

Ipak, rastali su se 2019. godine, ali je Fric u Morgan ponovo pronašao ljubav, a ona mu očigledno donosi i dodatnu energiju, pa je ostavio srce na terenu u meču sa Špancem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.