VELIKA SREĆNA PORODICA: Čuveni Brazilac dobio dete sa NEĆAKOM bivše supruge! Čekamo njenu "čestitku"... (FOTO)
Halk sa Kamilom i ćerkom Zajom, Foto: Printscreen/Instagram/hulkparaiba

samo da stane na ovome

VELIKA SREĆNA PORODICA: Čuveni Brazilac dobio dete sa NEĆAKOM bivše supruge! Čekamo njenu "čestitku"... (FOTO)

Nema šta, svakakve vesti dolaze iz Brazila

Objavljeno:

Brazilski fudbaler Halk pre dve godine šokirao je javnost kada se saznalo da je u ljubavnoj vezi sa nećakom svoje supruge. i to kako: sam je to objavio!

Napadač Atletiko Mineira je 12 godina bio u braku sa Iranom Anhelo sa kojom ima i troje dece, ali je početkom 2020. godine sve iznenadio kada je potvrdio da više nisu zajedno. Pravo iznenađenje stiglo je tek kada je objavljeno zašto su raskinuli.

Halk (desno) u društvu još dva vrhunska 'prljavca' - Dijega Koste i Felipea Mela
Halk (desno) u društvu još dva vrhunska "prljavca" - Dijega Koste i Felipea Melafoto: EPA/Fernando Bizzera

Naime, Halk je suprugu prevario s njenom nećakom Kamilom s kojom se nekoliko meseci nakon toga verio što je bio pravi šok za Iran, a ubrzo nakon toga su se i venčali.

Međutim, tu nije bio kraj ove latino sapunice. Prošle godine Halk je objavio da je Kamila trudna i da čekaju bebu što je za njegovu bivšu suprugu bio još jedan udarac.

- Žrtvovala sam svoje snove za nju (Kamilu) i sada se ponekad budim iz sna i pitam se zašto mi se to desilo. Bol koji osećam je sličan majci koja sahranjuje svoje dete. Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, teraju nas da krvarimo i da umiremo iznutra. Ali, za one koji veruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju - napisala je bivša supruga fudbalera.

Halk se i jutros oglasio na Instagramu i otkrio je da se Kamila porodila i da je na svet donela kćerku Zaju. Nova supruga se porodila u Majamiju gde oni povremeno živi sa bivšim asom Porta i Zenita u luksuznom stanu.

(Espreso)

Ovaj 35-godišnjak je dobio dozvolu od kluba Atletico Mineira da otputuje za Miami i bude uz svoju suprugu tokom poroda, a na svu sreću sve je prošlo bez ikakvih problema što je Hulk potvrdio na Instagramu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.