DA LI STE ZNALI ZA OVAJ BIZNIS KRISTIJANA RONALDA? Brine o MUŠKOJ lepoti!
Kristijano Ronaldo, Foto: Profimeida

brine o lepoti svih

DA LI STE ZNALI ZA OVAJ BIZNIS KRISTIJANA RONALDA? Brine o MUŠKOJ lepoti!

Miralem Pjanić odlučio je na kraju prošle sezone da ode na tretman za transplantaciju kose.

Objavljeno: 14:18h

Po završetku sezone sa Barselonom, Pjanić je otputovao u Madrid gde je imao transplantaciju kose, ali nije želeo da to tada bude toliko javno.

Vezista je u javnosti nosio kapu, ali je ubrzo nakon toga bilo jasno da ide na transplantaciju kose i, što je najvažnije, sve je prošlo u najboljem redu.

Skoro godinu dana nakon toga, Pjanić je na Instagramu postavio video o svom iskustvu na klinici Inspari gde je imao transplantaciju kose, a poznato je da je ovu kliniku pre nekoliko godina pokrenuo Kristijano Ronaldo.

„Ovde sam u Madridu na klinici Inspari i srećan sam što sam ovde. Posetio sam ovu kliniku pre dva meseca, razgovarao sa još jednim koji je deo projekta Kristijana Ronalda i on me je ubedio da dođem ovde. Srećan sam. da budem ovde i jedva čekam da verujem Inspariju, klinici Kristijana Ronalda“, rekao je Pjanić pre tretmana.

Da je sve prošlo kako treba najbolje pokazuju Pjanićeve današnje fotografije gdje se vidi da je njegova kosa dosta bujnija nego što je to bio slučaj prije samog tretmana.

Ronaldo je ovu kliniku u Madridu otvorio 2020. godine, a krajem prošle godine otkrio je da je već 40.000 ljudi bilo na tretmanu i među njima bio je i Pjanić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.